To je to što me zanima!

'Cesca smo dobili za sitniš, pa on vrijedi najmanje 60 milijuna'

Podpredsjednik Barcelone oduševljen je dovođenjem Cesca Fabregasa za, kako on kaže, sitan novac. Uvjerava kako je 29 milijuna eura ništa za Cescovu vrijednost...
Vidi originalni članak

Cescovim transferom u Barcelonu smo napravili doista sjajan posao. Dobili smo ga nevjerojatno jeftino. Njegova vrijednost u normalnim okolnostima nikako ne može biti samo 29 milijuna eura, no pomoglo je što je Arsenalu rekao da želi igrati samo u Barci, rekao je podpredsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Bivši kapetan Arsenala i dijete Barcelone, Cesc Fabregas, stigao je u katalonski klub ovoga ljeta za 29 milijuna eura iako je Arsenal u početku tražio duplo više.

- Njegova prava vrijednost je upravo ono što su 'topnici' u početku tražili. Moje je mišljenje da je njegova cijena trebala biti 60 milijuna eura - kaže Bartomeu pa pobliže objašnjava kako teku pregovori oko tako velikih igrača.

- To vam je poput partije pokera. U idealnom slučaju ništa od toga ne bi smjelo procuriti u medije, no to je jako teško izvesti. Pretpostavljam da je nama u Fabregasovu slučaju pomoglo što smo odmah rekli da ne namjeravamo potrošiti više od 45 milijuna eura ovoga ljeta. Svi su odmah znali da ne mogu od nas tražiti čudesne cifre - zaključio je Barcin podpredsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Messi100 05.09.2011.

    Dobar poetz, i cesa vrtio se u stari matični klub i u 3 tekme..zabio 2 gola..ljepo..i več ima 2 trofeja.:)

  • Nisam Taj 05.09.2011.

    Barca dominira na svim poljima i kad gledam kupovine Reala po Turskoj pa Fabregasa i Sancheza pitam se ako je Real "kraljevski" klub je li Barcelona zaista "svemirski" ? Za Real ocito jeste ...

  • Petrina zvoncica 05.09.2011.

    a modrića oce za 45 mil. e xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare