To je to što me zanima!

Češki mediji: Neočekivani heroj srušio je Dinamo u dva poteza

Nije to bila utakmica za pamćenje u olujnoj atmosferi. Prvo poluvrijeme bilo je ništa, hrpa napucanih lopti, malo kombinatorike. Gosti su zabili gol nakon jedine uspješne akcije iz jedinog udarca u okvir, piše iDNES
Vidi originalni članak

Nekoć je bio zamjena, no u četvrtak branič Pernica postao je heroj Plzena već u prvoj utakmici nokaut faze, piše češki Sport.

Dinamo je izgubio od Viktorije u gostima 2-1 usprkos jačem startu u utakmicu, a toga su svjesni i tamošnji mediji. 

NAJGORE EUROPSKO POLUVRIJEME Dinamo je neshvatljivo pao, ali Viktoriju u Zagrebu čeka pakao

- Igrači Plzena nisu zapucali u okvir preko 50 minuta, no trijumfirali su nad Dinamom. Utakmica je imala neočekivanog heroja. Stoper Pernica možda ne bi ni zaigrao da se njegov konkurent Hejd nije za vikend ozlijedio u domaćem prvenstvu - napisao je češki iDNES,.

Nije ni čudo... Iako je 28-godišnji Pernica redovit član prve postave u domaćem prvenstvu, u Ligi prvaka je do danas ove sezone odigrao tek jednu utakmicu, i to još u devetom mjesecu protiv CSKA koja je završila 2-2. Ostale je proveo na klupi...

IDNES je utakmicu također obilježio kao ne previše spektakularnu:

- Nije to bila utakmica za pamćenje u olujnoj atmosferi. Prvo poluvrijeme bilo je ništa, hrpa napucanih lopti, malo kombinatorike. Gosti su zabili gol nakon jedine uspješne akcije iz jedinog udarca u okvir.

Dinamo će svoju priliku tražiti u uzvratu na Maksimiru za tjedan dana, a zvijezde plavih uvjerene su - idu dalje!

OD BARCELONE DO ZAGREBA Baš je Danijel Olmić: Dinamov Španjolac i psuje na hrvatskom

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 14.02.2019.

    Znaci europski Dinamo je izgubio od ceskog kluba u kojem ne igra nijedan imalo poznati igrac,kluba u kojem igraju vecina Slovaka i Ceha,kluba koji nije prvak ni svoje drzave,drzave u kojoj je nogomet treci po vaznosti,kluba i grada kojeg ova utakmica nije ni zanimala i koji o GNK Dinamu nemaju blage veze. A europski Dinamo u svome sastavu Olmića koji vrijedi 50 milijuna necega,kojeg zele Barca i Real,u svome sastavu bosanske i hrvatske dragulje i reprezentativce,i jos na celu sa vizionarom Bjelicom,trenerskim magom. Tko je ovdje lud? Gdje je europski Dinamo??? Hahahaha.. Imate vi srece sto ste izvukli propale klubove u grupnoj fazi,a i sada ste imali srece sa zdrijebompa ste svejedno izgubili. Zakljucak? Dinamo je 4.razred europskog nogometa,cak i peti.

  • Sibila Smežuranić 14.02.2019.

    Neš ti logike 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare