To je to što me zanima!

'Četiri kafića': Rakitić je slavio, a Maleš bijesnio u svlačionici...

U 10. izdanju Memorijala Dino Petrinović, malonogometnog turnira poznatijeg pod imenom "Četiri kafića" slavila je momčad Vanilla bar koju je predvodio Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Uh, bilo je svašta u svlačionici. Ne voli gubiti, rekao je kroz smijeh Ivan Perišić za Hrvoja Maleša. Dvojac je turniru "Četiri kafića" u prepunoj Spaladium Areni igrao za momčad Bobisa. Ispali su nakon penala protiv Tropica, a to se nije baš svidjelo predsjedniku Hajduka koji je dobio najveći pljesak 10.000 navijača u Spaladiumu. Poznato je da Maleš ne voli gubiti. Nakon utakmice rekao je:

- Pljesak nema veze s mojim nogometnim sposobnostima. To je vezano uz moj rad u Hajduku. Eto, izgubili smo - rekao je Maleš.

U 10. izdanju Memorijala Dino Petrinović, malonogometnog turnira poznatijeg pod imenom "Četiri kafića" slavila je momčad Vanilla bar koju je predvodio hrvatski reprezentativni veznjak i nogometaš Seville Ivan Rakitić, ujedno i najbolji igrač turnira i strijelac jedinog gola u finalu protiv Tropica. Njegov suigrač Vjekoslav Tomić izabran je za najboljeg golmana.

Ove su godine četiri momčadi, Bobis, Tropic club Equador, Vanilla bar i Kauri doveli mnogo pojačanja. U Bobisu, momčadi Joška Svaguše igrali su Maleš, Ivan Perišić, Miki Rapaić, Marin Tomasov... Nije to bilo dovoljno da prođu u polufinalnoj utakmici protiv Tropica za koji su igrali  Subašić, Križanac, braća Vitaić, Obilinović, Kalinić, Lovrek, Čop... Golovima Perišića i Tomasova Bobis je vodio sve do zadnjih pet minuta. Čop je smanjio, a Subašić pola minute prije kraja izjednačio na 2:2. U ruletu sedmeraca Tomasov je pogodio stativu, a Tropic je prošao u finale.

U drugoj polufinalnoj utakmici branitelji naslova, Kauri za koje su igrali Senijad Ibričić, Almir Turković, Stanko Bubalo, Igor Musa..., izgubili su od Vanilla bara 1-0. Jedini gol za momčad koju je predvodio Ivan Rakitić zabio je Gordon Schildenfeld. U finalu Vanilla bar je slavio 1-0, a Rakitić je bio strijelac.

- Važno je da pomognemo djeci kojoj je to potrebno, sve drugo nije važno. Naravno da mi je uvijek drago doći u Split, i zato svim Splićanima želim sretnu Novu godinu i da Hajduk bude prvak - našalio se Senijad Ibričić.

Cijeli prihod od turnira ide u fong za pomoć centru "Mir" u Rudinama, za djecu s posebnim potrebama. Konačan prihod znat će se za par dana, a u dosad održanih devet turnira prikupljeno je više od dva milijuna kuna.

Polufinale:

Vanilla - Kauri 1:0 (Schildenfeld)

Tropic - Bobis 2:2 (Čop, Subašić / Perišić, Tomasov)

Finale:

Vanilla - Tropic 1:0 (Rakitić)

Idi na 24sata

Komentari 24

  • babyboo0204 28.12.2011.

    hajde ne pricajte gluposti. bitno je da su se decki odazvali pozivu..i svaka im cast na tome.meni su bili odlicni, posebno Kauri i Igor Musa koji je kao uvijek igrao odlicno :))) I jos uvijek je prezgodan <3

  • čanli 27.12.2011.

    smijeh od nogometa..koda su se prvi put sastali s loptom :) al nisi krivi decki vec organizator..pa ko još igra s peticom na parketu.. ??

  • Skanjac 27.12.2011.

    kako je to loš nogomet bio, bolje da su stavili kutiju šibica na tv neg ovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare