To je to što me zanima!

Četiri NBA momčadi kreću s treninzima, ostali na čekanju

USA Today objavio je da će to zasad biti omogućeno samo igračima Denver Nuggetsa, Portland Trail Blazersa, Houston Rocketsa i Cleveland Cavaliersa...
Vidi originalni članak

Košarkaši pojedinih klubova NBA lige u petak će moći krenuti sa individualnim treninzima u dvoranama, ali samo u onim gradovima gdje su lokalne vlasti ublažile restriktivne mjere za borbu protiv koronavirusa. 

USA Today objavio je da će to zasad biti omogućeno samo igračima Denver Nuggetsa, Portland Trail Blazersa, Houston Rocketsa i Cleveland Cavaliersa. U Portlandu igra hrvatski košarkaš Mario Hezonja, a u Cavaliersima Ante Žižić.

Košarkaši će moći trenirati u manjim skupinama, na parketu će istodobno moći biti četiri igrača, neće moći dodavati loptu jedan drugome, svatko će šutirati na svoj koš, i zasad na treninzima neće biti trenera.

NBA sezona suspendirana je zbog pandemije koronavirusa 11. ožujka, a nitko ne može predvidjeti kada će se nastaviti natjecanje. Situacija u SAD-u je jako loša i mnogi predviđaju kako će se sezona nastaviti tek u kolovozu, dok bi sljedeća sezona mogla početi prije Božića. Jedino što se zna je da će se utakmice gotovo sigurno igrati bez gledatelja, a iznjedrile su se i neke mogućnosti da se utakmice odrade u Las Vegasu i da se smanji trajanje četvrtina. 

No i dalje je sve puko nagađanje i čekanje što će čelništvo NBA lige poduzeti...
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare