To je to što me zanima!

Četiri ruska košarkaška kluba izbacili iz Eurolige i Eurokupa!

CSKA Moskva, Zenit Sankt-Peterburg i Uniks Kazan suspendirani su iz Eurolige, a Lokomotiv Kuban iz Eurokupa. Odluka da se ruski klubovi izbace iz natjecanja donesena je glasovima momčadi
Vidi originalni članak

Nakon što je u ponedjeljak podnesen zahtjev o izbacivanju ruskih košarkaških klubova iz europskih natjecanja, stigla je i službena odluka kojom su četiri kluba izbačena iz Eurolige i Eurokupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CSKA Moskva, Zenit Sankt-Peterburg i Uniks Kazan suspendirani su iz Eurolige, a Lokomotiv Kuban iz Eurokupa. 

Momčadi su svojim glasovima odlučile da se Rusi, odnosno ruski klubovi više neće natjecati. Euroliga tako nastavlja natjecanje s 15 klubova, koji se bore za prvih osam mjesta koja vode u doigravanje.

Podsjetimo, za Uniks Kazan, koji vodi hrvatski trener Velimir Perasović i u kojem igra Mario Hezonja, prešao je hrvatski reprezentativac Željko Šakić koji će za ruski klub igrati do kraja aktualne sezone. 

Šakić je igrao za Avtodor Saratov, a sada je preselio u ugledniji ruski klub. Na kraju sezone moguće je i produženje ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luanne 23.03.2022.

    Neka su! Neka se zahvale svom diktatoru, umjesto sportom neka se malo bave akcijama spašavanja vlastite zemlje od monstruma na vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare