Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski košarkaš potpisao za Uniks i pridružio se Hezonji...

Hrvatski košarkaš potpisao za Uniks i pridružio se Hezonji...

Iznimno sam sretan zbog dolaska u Uniks. Potrudit ću se dati svoj maksimum kako bi momčad ostvarivala što bolje rezultate, rekao je Željko Šakić po potpisu ugovora

Hrvatski košarkaški reprezentativac Željko Šakić najmanje će do kraja aktualne sezone nositi dres Uniksa iz Kazanja, objavio je ovaj ruski klub na službenim internetskim stranicama.

Ove sezone 203 centimetara visoki Šakić igrao je za Avtodor Saratov, a sada je preselio u ugledniji ruski klub. Na kraju sezone moguće je i produženje ugovora.

- Iznimno sam sretan zbog dolaska u Uniks. Potrudit ću se dati svoj maksimum kako bi momčad ostvarivala što bolje rezultate - rekao je povodom dolaska u Uniks hrvatski reprezentativac koji je došao u klub kojeg trenira hrvatski strateg Velimir Perasović, dok je u igračkom kadru Mario Hezonja.

U aktualnoj sezoni Šakić je tijekom 14 utakmica za Avtodor, u VTB ligi, prosječno bilježio 8.6 poena, 4.8 skoka i 2.2 asistencije tijekom 26 minuta na parketu, dok je u 12 nastupa Europa kupa imao još bolje brojke za svoju donedavnu momčad: 12.8 poena, 5.5 skokova i 2.5 asistencija u prosjeku.