To je to što me zanima!

Četvrti dan SP-a: Debi BiH na Maracani, startaju i Francuzi

Rio de Janeiro i njegova kultna Maracana ugostit će u ponoć momčadi Argentine i Bosne i Hercegovine, a svoje prve nastupe na SP-u imat će Francuska i Švicarska
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u Brazilu do sada nam je pružilo nekoliko fantastičnih utakmica te nemamo razloga pomišljati kako bi četvrti dan mogao biti drugačiji. 

Švicarska - Ekvador

U 18 sati prvi susret Skupine E u Brasiliji će odigrati Švicarska i Ekvador, a za očekivati je vrlo čvrstu i neizvjesnu utakmicu. Švicarska bi na ovom prvenstvu mogla ostaviti veliki trag, no Ekvador će kao i ostale momčadi iz Južne Amerike pobjedu tražiti u boljem snalaženju po vremenskim uvjetima koji vladaju u Brazilu. Prava 'legija stranaca' vlada u reprezentaciji Švicarske koja je posljednji put u četvrtfinalu SP-a bila 1954. godine, a izbornik Ottmar Hitzfeld želi ponoviti taj uspjeh. Jedna od glavnih uzdanica bit će mu i Hrvat Josip Drmić. 

Francuska - Honduras

U 21 sat Porto Alegre bit će središte druge utakmice Skupine E, između Francuske i Hondurasa. Izabranici Didiera Deschampsa svakako su veliki favoriti u ovom susretu, a treba izdvojiti i izjavu trenera Arsenala, Arsena Wengera koji je naglasio da se Francuzi odmah mogu ostaviti nogometa, ako ne mogu pobijediti jedan Honduras. Nasuprot Francuza stajat će fizički jaka i agresivna momčad, koju će svakako dodatno motivirati i izjava francuskog stručnjaka na klupi 'topnika'. 

Argentina - Bosna i Hercegovina

Rio de Janeiro i njegova kultna Maracana ugostit će u ponoć momčadi Argentine i Bosne i Hercegovine, a iako je u tom susretu veliki favorit južnoamerička momčad, izabranici Safeta Sušića u svom debitantskom nastupu na svjetskim prvenstvima sasvim sigurno neće 'šetati terenom'. S jedne strane najubojitiji napad na turniru, a s druge Džeko, Pjanić i Misimović koji apsolutno svakoj momčadi na svijetu mogu zabiti gol ili dva. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • turbina_5 15.06.2014.

    Nema bolan nema...kriza je

  • cfcchelsea 15.06.2014.

    ...ajmo moji Bosanci...

  • ZenicaBlues 15.06.2014.

    KAMERUN! KAMERUN!! hihihihihhihihihihiihihahahahahahahahaihihihihihahahahahihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare