Obavijesti

Sport

Komentari 57

Četvrti dan SP-a: Debi BiH na Maracani, startaju i Francuzi

Četvrti dan SP-a: Debi BiH na Maracani, startaju i Francuzi
3

Rio de Janeiro i njegova kultna Maracana ugostit će u ponoć momčadi Argentine i Bosne i Hercegovine, a svoje prve nastupe na SP-u imat će Francuska i Švicarska

VIDEO

Svjetsko prvenstvo u Brazilu do sada nam je pružilo nekoliko fantastičnih utakmica te nemamo razloga pomišljati kako bi četvrti dan mogao biti drugačiji. 

Švicarska - Ekvador

U 18 sati prvi susret Skupine E u Brasiliji će odigrati Švicarska i Ekvador, a za očekivati je vrlo čvrstu i neizvjesnu utakmicu. Švicarska bi na ovom prvenstvu mogla ostaviti veliki trag, no Ekvador će kao i ostale momčadi iz Južne Amerike pobjedu tražiti u boljem snalaženju po vremenskim uvjetima koji vladaju u Brazilu. Prava 'legija stranaca' vlada u reprezentaciji Švicarske koja je posljednji put u četvrtfinalu SP-a bila 1954. godine, a izbornik Ottmar Hitzfeld želi ponoviti taj uspjeh. Jedna od glavnih uzdanica bit će mu i Hrvat Josip Drmić. 

Francuska - Honduras

U 21 sat Porto Alegre bit će središte druge utakmice Skupine E, između Francuske i Hondurasa. Izabranici Didiera Deschampsa svakako su veliki favoriti u ovom susretu, a treba izdvojiti i izjavu trenera Arsenala, Arsena Wengera koji je naglasio da se Francuzi odmah mogu ostaviti nogometa, ako ne mogu pobijediti jedan Honduras. Nasuprot Francuza stajat će fizički jaka i agresivna momčad, koju će svakako dodatno motivirati i izjava francuskog stručnjaka na klupi 'topnika'. 

Argentina - Bosna i Hercegovina

Rio de Janeiro i njegova kultna Maracana ugostit će u ponoć momčadi Argentine i Bosne i Hercegovine, a iako je u tom susretu veliki favorit južnoamerička momčad, izabranici Safeta Sušića u svom debitantskom nastupu na svjetskim prvenstvima sasvim sigurno neće 'šetati terenom'. S jedne strane najubojitiji napad na turniru, a s druge Džeko, Pjanić i Misimović koji apsolutno svakoj momčadi na svijetu mogu zabiti gol ili dva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju