To je to što me zanima!

Chelsea prodaje Drogbu: Jose Mourinho ga želi na Bernabeu

Za Drogbu bi Chelsea mogao dobiti 10-ak mil. eura odštete, a toliko je navodno spreman platiti Real Madrid. Mourinho ga je vodio u Chelseaju i ostali su u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Fernando Torres u idućoj bi sezoni trebao biti prvi napadač Chelseaja. Zbog toga se londonski klub želi riješiti Didiera Drogbe.

- Napadač iz Obale Bjelokosti ne igra u velikoj formi ove sezone, već ima 33 godine i za njega više nema mjesta na Stamford Bridgeu, pišu britanski mediji.

Za Drogbu bi Chelsea mogao dobiti 10-ak milijuna eura odštete, a toliko je navodno spreman platiti madridski Real. Jose Mourinho je Didiera vodio u Chelseaju, a i nakon toga su ostali u sjajnim odnosima.

- On je sjajan igrač i još može puno toga pokazati. U Londonu smo zajedno napravili puno toga i iznimno ga poštujem - rekao je nedavno trener Madriđana.

Bjelokošćanina uz Real navodno žele dovesti i Juventus, Roma i Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • m4j 16.04.2011.

    kog ovaj city ne zeli covjece

  • Brutalis_1 16.04.2011.

    Sve je u novcu Drogba imam 33 godine i ak zele barem malo zaradit sad je vrijeme da ga prodaju....isto tako je bilo i sa Thierry Henry...samo se gleda na zaradu!

  • emtimater 16.04.2011.

    ne igra u velikoj formi??? da je drogba igrao od početka protiv manchestera chelsea bi imao neke šanse za prolazak. al to je sve ionako biznis, chelsea je na torresovim dresovima i ulaznicama zaradio novce koji su očito vrijedni toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare