To je to što me zanima!

Chelsea deklasirao Aston Villu, Alexandre Pato zabio na debiju

Treba napomenuti kako je Alexandre Pato ovim prvenstvenim golom zabio više nego Eden Hazard u cijeloj sezoni. Pato je šesti Brazilac, koji je zabio gol na debiju u PL-u
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja pobijedili su Aston Villu u Birminghamu 4-0. Na utakmici su debitirali stoper Chelseaja Matt Miazga i Alexandre Pato, koji je zabio na debiju. Pedro je bio dvostruki strijelac, a jedan je zabio i Ruben Loftus-Cheek.

Aston Villa je bila ravnopravan protivnik Chelseaju u prvom poluvremenu iako se na odmor otišlo s dva gola prednosti za 'plavce'. Nogometašima iz Birminghama nedostajalo je malo sreće i preciznosti, ali Chelsea je ipak zasluženo vodio u tim trenucima.

Goste iz Londona u vodstvo je doveo Ruben Loftus-Cheek u 26. minuti nakon proigravanja Cesara Azpilicuete niskom loptom u šesnaesterac. Odlično se Loftus-Cheek snašao i zabio za vodstvo. Krajem prvog poluvremena debitant Alexandre Pato (26) pao je u šesnaestercu, a sudac Neil Swarbrick opravdano je pokazao na bijelu točku. Bivši igrač Milana ranije je zamijenio Loica Remyja u 23. minuti nakon što se Francuz ozlijedio. Brazilac je preuzeo odgovornost i zabio za vodstvo Chelseaja 2-0.

Treba napomenuti kako je Alexandre Pato ovim prvenstvenim golom zabio više nego Eden Hazard u cijeloj sezoni. Ovim nastupom postao je 11. Brazilac, koji je zaigrao za Chelsea, a 6. koji je zabio gol na debiju u Premier ligi (Geovanni, Robinho, Gilberto, Ilan, Willian).

Guus Hiddink je na poluvremenu izvadio mladog Brazilca Kennedyja i u igru uveo njegova sunarodnjaka Oscara. U prvoj akciji Chelseaja u drugom poluvremenu Pedro je zabio. Sjajno su Pato i Oscar odigrali dupli pas, Oscar je poslao povratnu loptu na pet metara gdje je stajao Pedro. Chelsea je vodio 3-0 u 46. minuti.

Bivši Barcelonin krilni napadač zabio je i 13 minuta kasnije, u 59. minuti. Ponovo je Pato sudjelovao u golu. Brazilac je pucao u donji lijevi kut Guzanova gola, Amerikanac je obranio, ali samo do Pedra, koji posprema Patov "otpadak".

Navijači Aston Ville nikako nisu mogli biti zadovoljni, a nezadovoljstvo su demonstrirali i transparentima u kojima su tražili da čelništvo napusti klub.

Rezultat se do kraja nije mijenjao. Villa je ovim porazom dodatno potvrdila ispadanje u Championship dok je Chelsea skočio na deveto mjesto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 37

  • Xyster 02.04.2016.

    Ovo je šamaranje mrtvog magarca.

  • assassins 3 02.04.2016.

    iz jedanasterca gol,da je Hrvat ne bi mu dali ni da ga izvede

  • Hrvat123 02.04.2016.

    Pato se vracaaaaaaaaaaaaa <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare