Obavijesti

Sport

Komentari 37

Chelsea deklasirao Aston Villu, Alexandre Pato zabio na debiju

Chelsea deklasirao Aston Villu, Alexandre Pato zabio na debiju
10

Treba napomenuti kako je Alexandre Pato ovim prvenstvenim golom zabio više nego Eden Hazard u cijeloj sezoni. Pato je šesti Brazilac, koji je zabio gol na debiju u PL-u

VIDEO

Nogometaši Chelseaja pobijedili su Aston Villu u Birminghamu 4-0. Na utakmici su debitirali stoper Chelseaja Matt Miazga i Alexandre Pato, koji je zabio na debiju. Pedro je bio dvostruki strijelac, a jedan je zabio i Ruben Loftus-Cheek.

Aston Villa je bila ravnopravan protivnik Chelseaju u prvom poluvremenu iako se na odmor otišlo s dva gola prednosti za 'plavce'. Nogometašima iz Birminghama nedostajalo je malo sreće i preciznosti, ali Chelsea je ipak zasluženo vodio u tim trenucima.

Goste iz Londona u vodstvo je doveo Ruben Loftus-Cheek u 26. minuti nakon proigravanja Cesara Azpilicuete niskom loptom u šesnaesterac. Odlično se Loftus-Cheek snašao i zabio za vodstvo. Krajem prvog poluvremena debitant Alexandre Pato (26) pao je u šesnaestercu, a sudac Neil Swarbrick opravdano je pokazao na bijelu točku. Bivši igrač Milana ranije je zamijenio Loica Remyja u 23. minuti nakon što se Francuz ozlijedio. Brazilac je preuzeo odgovornost i zabio za vodstvo Chelseaja 2-0.

Treba napomenuti kako je Alexandre Pato ovim prvenstvenim golom zabio više nego Eden Hazard u cijeloj sezoni. Ovim nastupom postao je 11. Brazilac, koji je zaigrao za Chelsea, a 6. koji je zabio gol na debiju u Premier ligi (Geovanni, Robinho, Gilberto, Ilan, Willian).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Guus Hiddink je na poluvremenu izvadio mladog Brazilca Kennedyja i u igru uveo njegova sunarodnjaka Oscara. U prvoj akciji Chelseaja u drugom poluvremenu Pedro je zabio. Sjajno su Pato i Oscar odigrali dupli pas, Oscar je poslao povratnu loptu na pet metara gdje je stajao Pedro. Chelsea je vodio 3-0 u 46. minuti.

Bivši Barcelonin krilni napadač zabio je i 13 minuta kasnije, u 59. minuti. Ponovo je Pato sudjelovao u golu. Brazilac je pucao u donji lijevi kut Guzanova gola, Amerikanac je obranio, ali samo do Pedra, koji posprema Patov "otpadak".

Navijači Aston Ville nikako nisu mogli biti zadovoljni, a nezadovoljstvo su demonstrirali i transparentima u kojima su tražili da čelništvo napusti klub.

Rezultat se do kraja nije mijenjao. Villa je ovim porazom dodatno potvrdila ispadanje u Championship dok je Chelsea skočio na deveto mjesto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu