To je to što me zanima!

Chelsea ga neće, ali Redknapp je spreman dovesti Anelku

Uvijek mi se sviđao Anelka. Mislim da je fantastičan strijelac, ali nije igrač oko kojeg sam se raspitivao i kojeg sam spomenuo predsjedniku, rekao je Redknapp
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp priznao je da je zainteresiran za dovođenje iskusnog 32-godišnjeg napadača Chelseaja Nicolasa Anelke...

Bivši igrač PSG-a, Arsenala, Real Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja, Fenerbahçea i Boltona, kao i francuske reprezentacije, odigrao je samo tri utakmice ove sezone u startnoj postavi u Premiershipu. Zabio je jedan gol.

Aktualni mu ugovor s “bluesima” istječe na ljeto, a sve je izglednije da produljenje, barem pod menadžerom Andre Villas-Boasom, neće potpisati. Mogućnost transfera ukazuje se tako već u siječnju.

- Uvijek mi se sviđao Anelka. Mislim da je fantastičan strijelac, ali nije igrač oko kojeg sam se raspitivao i kojeg sam spomenuo predsjedniku. Ipak, ne mogu stajati ovdje i reći: "Ne, nikad!". Jer da ga ipak potpišem, rekli biste mi: "Kakav lažljivi prasac" – rekao je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • silaaa 30.11.2011.

    pa Drogba i Anelka su odlicni napadaci , pa bolji su od torresa i mate i sturridga skupa .

  • darek5cro 30.11.2011.

    u obranu kapetan PSG-a, Sakho.. u vezu Modrić.. u napad Cavani i Hulk .. :P .. cca 150-200mil € :))

  • Chrome 30.11.2011.

    a ko ce igrat u napadu ebo vas -.-''.. od ofanzivaca jedino mata i drogba vrijede..drogba i anelka odlaze, sturridge je solidan, trudi se i zabija, al premlad je jos za puno vece stvari.. o torresu ne vrijedi trosit rijeci, a malouda isto ima godina dosta... trebaju bar 2 špice dovest, al baš špice, tipa cavani.. samo, opet ce promasit jer za vrijeme abramoviceve ere jedino je drogba bio pun pogodak, od 10-ak igrača što je doveo na tu poziciju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare