To je to što me zanima!

Chelsea je već našao zamjenu za Lamparda: Stiže Fellaini?!

Klub ne želi produljiti ugovor s legendom kluba Frankom Lampardom. Chelseajevi čelnici već su se okrenuli njegovoj zamjeni. To je Evertonov igrač Marouane Fellaini
Vidi originalni članak

Premda je Lampard u Chelseaju postao ikona, razlaz s drugim najboljim klupskim strijelcem u povijesti je neizbježan. I dok se šuška o tome hoće li Lampard zadnju epizodu svoje karijere ispisati u Manchester Unitedu, Interu ili negdje u Sjedinjenim Državama, u Chelseaju već znaju tko je njegova zamjena. 

Klub sa Stamford Bridgea želi 25-godišnjeg Marouanea Fellainija. Mnogi svjetski mediji u srijedu donose izvještaje po kojem je Everton primio ponudu od Chelseaja za igrača koji je ove sezone postigao osam prvenstvenih golova u 16 nastupa.

Postoje razlike u navodima, ali je definitivno sigurno da je Chelsea spreman na petogodišnji ugovor. Odšteta bi iznosila između 30 i 40 milijuna funti, ali je izvjesnije da bi se cijena kretala prema onoj većoj brojci. Chelsea ne žuri s realizacijom, odnosno, vlasnik Roman Abramovič je spreman čekati do ljeta. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • petunia 09.01.2013.

    Frank Lampard <3 Ništa više nije potrebno reći.

  • Lizzmaister 09.01.2013.

    fellaini je vrhunski igrac al ako ode everton ce bit u problemima

  • JosipGrahovac 09.01.2013.

    Odlican igrac takav nam jedan treba,odlicno bi se uklopio sa Hazardom,Oscarom i Matom. Lik je neboder,pa sve lopte viske hvata ko iz sale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare