To je to što me zanima!

'Chelsea je zagušio Modrića, bio je iscrpljen i nije baš uživao...'

Od početka je tražio suradnju s Benzemom i nije se komforno osjećao, opisala je Marca Modrićevu igru protiv Chelseaja koji je remizirao u Madridu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 1-1
Vidi originalni članak

Kako je izgledao u prvom poluvremenu, Real može biti presretan što će iduće srijede na Stamford Bridgeu imati 1-1. Chelsea je dominirao u Madridu u prvoj utakmici polufinala, posebno u prvom poluvremenu, no Real je preživio sve kontre i prilike koje su gosti imali i preko Benzeme izbjegli poraz.

REAL - CHELSEA 1-1 Chelsea dominirao u Madridu i zaustavio Modrića, Real izvukao remi iz tek dva udarca u okvir...

Šteta za drugo poluvrijeme koje je razočaralo, a osim u završnici susreta Madriđani nisu iskazali nikakve napadačke ambicije. Jedan od razloga za to jest i Luka Modrić kojeg su Englezi jako dobro zatvorili, a bez pravog Luke, znamo, nema ni pravog Reala.

- Od početka je tražio suradnju s Benzemom i nije se komforno osjećao. Chelsea ga je zagušio kad god bi nastojao dati kontinuitet Realovoj igri. Djelovao je iscrpljeno i teško da je uživao u ovoj utakmici - opisala je Marca Modrićevu predstavu.

Što bi moglo značiti da će Zinedine Zidane opet možda morati odmoriti hrvatskog kapetana u jeku borbe za naslov španjolskog prvaka. Madriđani u subotu dočekuju Osasunu, a već u srijedu su na uzvratu kod Chelseaja. I, misle li proći, morat će pokazati daleko više nego što su u prvih 90 minuta, s tek dva udarca u okvir gola...

Idi na 24sata

Komentari 85

  • serif22 28.04.2021.

    Alibi igrac i nista vise

  • alfa romeo stelvio 28.04.2021.

    modric je umoran..znaci barca gazi prema naslovu prvaka..

  • Viva Barcca 28.04.2021.

    Pa ova realova CENERKA=10 nigdije ga nije bilo na terenu vjerovatno mu je surla smeta la po onako kisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare