To je to što me zanima!

Chelsea kreće u novi "lov" na brazilskog dragulja Neymara...

Prema pisanju The Suna, engleski doprvak Chelsea i ovo će ljeto krenuti u pohod na talentiranog Brazilca Neymara koji je i prošle godine bio nadomak Stamford Bridgea
Vidi originalni članak

Mladi je 19-godišnji napadač Neymar ponovno na listi želja Chelseaja. I prošlo ljeto bio je blizu prelaska na Stamford Bridge, ali je nakon silnih nagovaranja mnogih savjetnika, uključujući i legendarnog Pelea, ostao u Santosu.

Chelsea je tada nudio oko 22 milijuna eura za iznimno nadarenog tinejdžera koji već ima upisana tri nastupa i isto toliko golova u seniorskoj brazilskoj reprezentaciji. Sada je, pak, ako su istiniti navodi The Suna, vlasnik londosnkog kluba Roman Abramovič spreman pojačati ponudu, a iznos odštete bi pritom iznosio oko 26.5 milijuna eura.

Abramovič je, navodno, spreman i osobno se uključiti u pregovore, sve kako bi uvjerio Neymara koliko ga želi u Chelseaju. Pitanje je, međutim, hoće li uspjeti slomiti čelnike Santosa za koji je mladi nogometaš ugovorno vezan do 2015. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • speks 30.05.2011.

    Ako se nastavi tako razvijati, bit će jedan od najvećih ikada. I volio bih ga vidjeti u Chelseu, s drogbom i torresom bi to dobro izgledalo :)

  • kozaribok 29.05.2011.

    Pored ove Barce sva vaša ulaganja i stotine milijuna eura vam pomoć nemože.Barcu nitko idućih 5god minimalno nitko neće srušit s trona. Sinoć mi žao bilo Uniteda,koliko su nemoćni bili

  • ronaldo-united 29.05.2011.

    Pa on nezeli doci u Acenal hehehheh.Izjavio je to.GGMU

Komentiraj...
Vidi sve komentare