To je to što me zanima!

Chelsea na Birmingham bez Anelke, Essiena i Bosingwe

Vodeći klub Engleske, Chelsea, na subotnjem će gostovanju kod Birminghama imati težak posao. Nema im važnih igrača, a domaćini su u formi...
Vidi originalni članak

Chelsea će na subotnje gostovanje u sklopu 19. kola Premier lige krenuti bez važnih igrača. Nema Anelke, Essiena, Bosingwe, a možda i Deca. Chelsea je vodeći na ljestvici sa 41 bodom, a prate ga Manchester United sa 37 i Arsenal sa 35 bodova, ali ''topnici'' imaju i susret manje. Birmingham je, pak, na sedmom mjestu s 28 bodova, a u posljednjih devet nastupa u Premiershipu je neporažen, uz učinak od šest pobjeda i tri remija. Sudeći prema tim rezultatima i formi momčadi Birminghama, Chelsea će imati tešku zadaću u subotu, a posao u ''Boxing Day'' utakmici momčadi menadžera Carla Ancelottija dodatno će otežati izostanak francuskog napadača Nicolasa Anelke koji ima problema s ozljedom koljena, kao i ozljede Ganca Michaela Essiena i Portugalca Josea Bosingwe, koji imaju ozljede zadnje lože, odnosno koljena. Ozlijeđen je i Deco, iako u klubu sa Stamford Bridgea nisu precizirali o kakvoj se ozljedi radi i hoće li Portugalac biti spreman za subotu. Menadžer Birminghama Alex McLeish nada se da će važni obrambeni igrači Roger Johnson (koljeno) i Liam Ridgewell (gležanj) biti spremni za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chevaper 25.12.2009.

    u 90% slucajeva pri na tablici na boxing dayu je prvi na kraju godine jedna od iznimka je chelsea prije 2 godine kad ga je manchester na kraju prestigo ove godine su najbolji i zasluzili su sve osvojit sto mogu osvojili bi i prošle godine da nije šugave barce i placenika overeba... messi=rahiticar!

  • ChromE_1 25.12.2009.

    dajte napisite nesto svoje... ovo je od rijeci do rijeci kopirano sa nogometnog magazina...-.-''

Komentiraj...
Vidi sve komentare