To je to što me zanima!

Chelsea neće kazniti svog "snajperista" Ashleya Colea

Cole će sigurno igrati. Ispričao se i obećao da neće ponavljati slične stvari, rekao je Ancelotti nakon što je njegov igrač zračnicom upucao jednog studenta na treningu
Vidi originalni članak

U utorak će na Stamford Bridgeu derbi odigrati petoplasirani Chelsea i najbolja momčad na Otoku u ovom trenutku, Manchester United.

Prije te utakmice je londonski klub potresla nova afera u kojoj je glavnu ulogu imao Ashley Cole. Neodgovorni je nogometaš na trening prošle nedjelje ponio 22-inčnu zračnu pušku, najmoćnije vatreno oružje za koje u Velikoj Britaniji nije potrebna dozvola. 

Prema izvještaju News of the Worlda, Cole (30) je puškom zabavljao sve okupljene u svlačionici aktualnog prvaka, a onda je u jednom trenutku oružje opalilo, a metak je pogodio 21-godišnjeg Toma Cowana, studenta sportskih znanosti koji se nalazi na praksi u Chelseaju.

Cowan je stajao oko metar i pol udaljen od Colea, a metak ga je pogodio u bok. Mladiću je potekla i krv koju su zaustavili klupski liječnici, ali nije zatražio bolničku skrb.

Policija, kao i sam nogometni klub, pokrenuli su istragu u ovom slučaju, no Cole će sigurno u utorak navečer istrčati u momčadi:

- Cole će sigurno igrati. Taj događaj mu ne služi na čast, ali ispričao se i obećao da neće ponavljati slične stvari. Klub se bavi tim slučajem, ali u ovom momentu je Ashley spreman za igru, nije kažnjen i naravno da ću ga postaviti u momčad - rekao je trener Carlo Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FC Sheffield Thursday 01.03.2011.

    Ancelotti na ljeto sigurno prelazi u ROMU kazu engleski znalci

  • kAmJaN 01.03.2011.

    on je to slučajnoo

  • jpetro93 01.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar obrisan je jer je prekšrio pravilo komentiranja broj 2. Za kršenje ovog pravila sankcija je opomena. Trenutno imate jednu opomenu. Ako sakupite tri opomene u roku tjedan dana, vaš račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare