To je to što me zanima!

Chelsea potrošio pola milijarde eura na nove igrače, Pochettino besramno: Trebamo pojačanja!

Moramo razgovarati među sobom i pokušati se poboljšati u sljedećem prijelaznom roku s novim pojačanjima, besramno kaže trener Chelseaja nakon što je ljetos spiskao gotovo pola milijarde eura
Vidi originalni članak

Chelsea. Ogledni primjerak bacanja novca u vjetar i čisti dokaz da ulaganja ne garantiraju rezultate ako nema prave vizije u vrhu kluba. 

Tako momčad sa Stamford Bridgea danas sjedi na tek 12. mjestu Premiershipa, istoj onoj na kojoj su završili prošlu sezonu. Samo, postoji mala razlika... U međuvremenu su američki vlasnici potrošili na pojačanja gotovo pola milijarde eura, točnije 467 milijuna. A pomaka nigdje...

Besramni Pochettino

I zato je trener Mauricio Pochettino zavapio nakon poraza od Evertona (2-0):

OPET SE SRAMOTI Kontroverzna objava 'zločestog dečka': Žene ne bi uopće trebale pričati o muškom nogometu!

- Moramo razgovarati među sobom i pokušati se poboljšati u sljedećem prijelaznom roku s novim pojačanjima, sigurno - besramno je kazao Argentinac.

Nema vizije u Chelseaju

Pazite, nije Pochettino naslijedio nekoga i sjeo na užarenu stolicu tijekom sezone. Argentinac je službeno potpisao za Chelsea dan nakon kraja prošle sezone, dakle imao je čitavo ljeto za uigravanje, "ugrađivanje" svog DNK u igru "plavaca", ali ništa od toga nije uspio. Eventualno možda luzerski mentalitet.

TROBOJ ZA TITULU? Aston Villa nakon Cityja srušila i Arsenal! Katastrofa Manchester Uniteda protiv Bournemoutha

Istina, Chelsea je ljetos doveo 10-ak novih igrača i teško je za očekivati da oni mogu postati prava klapa u samo nekoliko mjeseci, ali u tom se slučaju opet vraćamo na viziju i pitanje: Je li Chelsea trebao promijeniti praktički cijelu momčad u odnosu na prošlu sezonu?


 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gile896 11.12.2023.

    Odi kod Unay Emeri na skolovanje.

  • Jopazg 11.12.2023.

    Kad se sjetim kako je Orsic pretrcao onog Fofanu,koji je placen 80 milja😄

  • Coney 11.12.2023.

    U Tottenhamu je slozio bas jednu finu momcad, igrali su jako lijepo, dosli do finala LP, a momcad bila jako prosjecna po imenima, uz par iznimki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare