Obavijesti

Sport

Komentari 9

Aston Villa nakon Cityja srušila i Arsenal! Katastrofa Manchester Uniteda protiv Bournemoutha

Aston Villa nakon Cityja srušila i Arsenal! Katastrofa Manchester Uniteda protiv Bournemoutha

U razmaku od samo četiri dana Unai Emery je srušio i drugog kandidata za titulu i promovirao Villu među njih. Liverpool je uz loše suđenje svladao Crystal Palace, a United je primio tricu

VIDEO

Nogometaši Aston Ville nastavili su svoju bajkovitu sezonu u Premier ligi, oni su u susretu 16. kola na svom Villa Parku svladali Arsenal sa 1-0 (1-0) te se tako primakli na samo dva boda zaostatka od vodećeg Liverpoola.

Tri dana nakon što je na istom mjestu svladala prvaka Manchester City s minimalnih 1-0, Villa je istim rezultatom nadigrala i doprvaka Arsenal za svoju 15. uzastopnu domaću pobjedu. Strijelac jedinog gola bio je McGinn već u 7. minuti.

Video možete pogledati OVDJE.

Pred sam kraj utakmice Havertz je uspio poslati loptu u domaću mrežu, ali sudac Gillett je poništio pogodak zbog igranja rukom. Na snimci se vidi kako su rukom igrali i Havertz i branič domaćih Cash, a nakon dugotrajne provjere putem VAR-a procijenjeno je kako je prvi rukom ipak igrao Havertz.

Liverpool uz sudački poguranac

Treća Aston Villa sada ima 35 bodova, jedan manje od drugog Arsenala, a dva manje od vodećeg Liverpoola koji je ranije u subotu kao gost svladao Crystal Palace sa 2-1 (0-0) uz besramnu pomoć suca Madleya. Palace je poveo golom Matete iz kaznenog udarca u 57. minuti, prethodno je Quansah u svom kaznenom prostoru po nogama udario upravo Matetu, a Madley je na bijelu točku pokazao tek nakon nekoliko minuta i reakcije VAR-a.

Madley je opet na scenu stupio u 75. minuti kada je za jedan bezazleni prekršaj na suparničkoj polovici isključio Ayewa. Vrlo je upitno je li uopće bilo prekršaja, a Madley je Ayewu pokazao drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, a Liverpool je u preostalom vremenu s igračem više preokrenuo. Odmah u 76. minuti Salah je poravnao da bi u prvoj minuti nadoknade Elliott kompletirao preokret.

Prva pobjeda Bournemutha na Traffordu u povijesti

Engleski nogometni velikan Manchester United pretrpio je još jedno poniženje izgubivši na svom Old Traffordu od Bournemoutha sa čak 0-3 (0-1). Bournemouth je do prednosti stigao već u 5. minuti golom Solankea, a u nastavku su Billing u 68. i Senesi u 73. minuti potvrdili prvu pobjedu "trešnjica" na Old Traffordu u povijesti.

Video pogledajte OVDJE.

Ovom pobjedom Bournemouth je skočio na 13. mjesto ljestvice sa 19 bodova, dok je United šesti sa 27 bodova, ali i već sedam prvenstvenih poraza ove sezone.

Premiership, 16. kolo

Subota:

  • Crystal Palace - Liverpool 1-2 (Mateta 57-11m / Salah 76, Elliott 90+1)
  • Brighton and Hove Albion - Burnley 1-1 (Adingra 77 / Odobert 45)
  • Manchester United - Bournemouth 0-3 (Solanke 5, Billing 68, Senesi 73)
  • Sheffield United - Brentford 1-0 (McAtee 45+1)
  • Wolverhampton Wanderers - Nottingham Forest 1-1 (Cunha 32 / Toffolo 14)
  • Aston Villa - Arsenal 1-0

Nedjelja:

  • Everton - Chelsea
  • Fulham - West Ham United
  • Luton Town - Manchester City
  • Tottenham Hotspur - Newcastle United
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige