To je to što me zanima!

Chelsea predstavio Hiddinka: 'Možemo preokrenuti sezonu'

Veselim se što ću raditi s igračima i stožerom u tako velikom klubu, rekao je Guus Hiddink na predstavljanju. Chelsea ga je imenovao trenerom do kraja sezone
Vidi originalni članak

Sad je i službeno, Guus Hiddink novi je trener Chelseaja. Na klupi velikog londonskog kluba sjedit će do kraja sezone, a danas je predstavljen javnosti. I dok je Jose Mourinho gledao utakmicu drugoligaša Brightona i Middlesbrougha, Hiddink je na presici pričao u ulozi novog trenera Chelseaja.

- Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu, no u ovom trenutku nije tamo gdje bi trebao biti - bile su prve riječi Guusa Hiddinka na predstavljanju.

- Siguran sam da možemo preokrenuti ovu sezonu. Jako se veselim što ću raditi s ovim igračima, stručnim stožerom i svim ljudima u ovom velikom klubu.

Jose Mourinho morao je napustiti klupu prvaka koji se muči na 16. mjestu ljestvice Premiershipa. Hiddink je Chelsea preuzeo sa samo bodom iznad zone ispadanja.

- Posebno me veseli što ću obnoviti prijateljstvo s ovim prekrasnim navijačima - kaže Hiddink.

Iako je preuzeo momčad, Hiddink ipak ne vodi današnju utakmicu protiv Sunderlanda. Smjestio se u ložu s Didierom Drogbom i Romanom Abramovičem te gleda što rade pomoćnici, Steven Holland i Eddie Newton.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • drakula1985 20.12.2015.

    mozete lopatom

  • Tea 80 19.12.2015.

    Sa ovim plaćenicima kojima je važno sve drugo, samo ne klub za koji igraju, i navijači tog istog kluba.. sve je moguće!

  • Lukica23 19.12.2015.

    dal je on tako dobar za chelsea, znam da je bio izbornik turske i dali su mu otkaz jer nije radio dobre rezultate

Komentiraj...
Vidi sve komentare