To je to što me zanima!

Chelsea predstavio Pašalića: 'Presretan sam i impresioniran'

Donedavni veznjak Hajduka Mario Pašalić u srijedu je zaključio posao oko transfera u Chelsea pojavivši se u službenim prostorijama Stamford Bridgea s plavim dresom
Vidi originalni članak

Presretan sam jer sam sada igrač Chelseaja. Jako sam impresioniran trening-kompleksom i moram zahvaliti svima u Hajduku. Ovo je sada novi početak u mojoj karijeri, rekao je 19-godišnji hrvatski veznjak Mario Pašalić prvog dana boravka u novom klubu, Chelseaju.

Londonski plavi dogovorili su dolazak Hajdukova igrača još krajem siječnja, no Pašalić je tijekom proljetne polusezone ostao na Poljudu na kaljenju. Vrijednost četverogodišnjeg ugovora procjenjuje se na 2,2 milijuna eura uz 250.000 eura godišnje.

Zainteresiranim je novinarima član hrvatske reprezentacije do 21 godine i preliminarnog popisa A-vrste za ovodišnje Svjetsko prvenstvo otkrio koja mu je najdraža pozicija i igrač.

- Središnji sam veznjak, a moj omiljeni igrač je Frank Lampard, tako da sam jako sretan što sam postao igrač Chelseaja - izjavio je te potom pozirao s novim plavim dresom.

Mladi veznjak rođen je u Mainzu, a nogomet je počeo igrati u omladinskim kategorijama GOŠK-a iz Kaštel Gomilice te potom Hajduka, s kojim je stupio i u seniorske vode. Tijekom prve prave sezone zabio je impresivnih 11 golova u 36 nastupa.

Pašalić će se priključiti prvoj momčadi Chelseaja pod vodstvom Joséa Mourinha, barem tijekom priprema za novu sezonu koje počinju već u srijedu. Vjeruje se kako će po kratkom boravku s "bluesima" otići na posudbu u neki od klubova partnera s Londončanima. Kao najizgledniji kandidat spominje se nizozemski Vitesse.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • geonosian2912 10.07.2014.

    Koliko samo zlobnih komentara na račun momka koji vam ništa nažao nije učinio,koji ste vi pačenici majko mila,sigurno ste jako uspješni u životu čim se bavite blaćenjem momka koji je kao jedva punoljetan u svom zvanju uspio napraviti ono o čemu tisuće samo sanjaju.Mario sretno u nastavku karijere,nadam se da će jednog dana biti nositelj igre Chelseaja u inat ovim stručnjacima koji ti predviđaju sudbinu Mateja Delača.

  • sesvete33 10.07.2014.

    sretno mu ali ne vjerujem da će uspjeti

  • Boston Celtics 1986 09.07.2014.

    Lijepo je vidit našeg mladog igrača u velikom klubu,samo neka se razvija kako treba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare