To je to što me zanima!

Chelsea s igračem manje kod WBA-a do 1. pobjede u sezoni

Pedro Rodríguez zabio je nakon samo 20 minuta igre u debitantskom nastupu za Chelsea koji je s desetoricom igrača u zadnjih pola sata slavio kod WBA-a 3-2...
Vidi originalni članak

Sjajan debi u dresu Chelseaja imao je Pedro Rodríguez postigavši gol u debiju za Londončane. Mourinhova je momčad u trećem kolu Premiershipa na gostovanju kod West Bromwich Albiona rezultatom 3-2 došla do prve pobjede u sezoni.

"Baggiesi" su u 14. minuti mogli šokirati prvake vodećim golom. Nemanja Matić srušio je McManamana u šesnaestercu Chelseaja, Morrison je dobio priliku iz penala, ali šut mu je obranio Thibaut Courtois.

Samo šest minuta poslije Pedro je zabio za vodstvo gostiju pospremivši loptu s ruba šesnaesterca u prvi kut nakon kombinacije s Edenom Hazardom. Kada je Diego Costa na isteku pola sata igre zabio za 2-0 nakon Pedrove asistencije, činilo se da gosti sigurno plove prema pobjedi.

No West Bromwich nije se predao i već u 35. minuti vratio se u igru golom Jamesa Morrisona. Chelsea se prije odmora još jednom odvojio na dva gola razlike nakon što je Costa fino uposlio Cesara Azpilicuetu za 3-1 u 42. minuti.

Chelsea, međutim, ove sezone voli komplicirati, pa iznimka nije bilo ni gostovanje na Hawthornsu. U devetoj minuti nastavka John Terry dobio je crveni karton zbog faula na Samu Rondonu. Domaćin je brojčanu nadmoć na terenu iskoristio već pet minuta poslije, kad je Morrison zabio za 3-2 na asistenciju McManamana.

Iako je WBA imao pola sata da dođe do izjednačujućeg gola, to se nije dogodilo. Prijetili su Rondon i McManaman, ali Courtois nije morao reagirati na njihove udarce.

Chelsea je ovom pobjedom napredovao do devetog mjesta na ljestvici s četiri osvojena boda, a WBA je ostao na začelju s jednim bodom iz tri kola. U sljedećem kolu Chelsea dočekuje Crystal Palace (subota, 16 sati), a WBA ide u goste Stoke Cityju u istom terminu.

Premiership, 3. kolo:

  • WBA - Chelsea 2-3 (Morrison 35', 59' / Pedro 20', Diego Costa 30', Azpilicueta 42')
Idi na 24sata

Komentari 72

  • strmi007 23.08.2015.

    Pedrinacija

  • The_Man 23.08.2015.

    teško se biliću kad dođe na noge west bromu, ako če dočekat uopće tu tekmu na klupi hhhhh

  • Gunersss_ 23.08.2015.

    Pedro vec sada bolji od svih chelseovih igraca... Iako mora se reci gol je zabio presretno,to jest AUTOGOL i upisana mu je asistencija za drugi gol iako je zapravo pucao na gol! Eto sta znaci jedna greska odnosno promaseni jedanesterac... Ruzni,prgavi Costa-panj jedino takve golove sa 5m moze zabit i nikakve druge,vec sto puta rekao i istina,osim gola naravno nista drugo nike napravio osim sto se opet kačio sa drugima,zamisli lik gleda ime na dresu igraca s kojim se zakacio,ovaj se naravno samo nasmijao,kakav si ti veliki igrac,nema sta! Mourinhu knedla u grlu cijelu tekmu,sreca njegova da je jedanaesterac promasen! Jednostavno ne mozes chelsea ne mrzit,ne samo ja vec svi,redovito se pljuje po tom klubu i sve ih se ismijava,ZASTO??? Mourinho arogantni koji sa svojim izjavama sve nasmijava i onda jedan Costa,pa ajd kak voljet takav klub,kako! Sve u svemu,chelsea nema sanse za naslov,po meni prvi favorit city a ostali sta im Bog da!

Komentiraj...
Vidi sve komentare