Obavijesti

Sport

Komentari 72

Chelsea s igračem manje kod WBA-a do 1. pobjede u sezoni

Chelsea s igračem manje kod WBA-a do 1. pobjede u sezoni
1

Pedro Rodríguez zabio je nakon samo 20 minuta igre u debitantskom nastupu za Chelsea koji je s desetoricom igrača u zadnjih pola sata slavio kod WBA-a 3-2...

VIDEO

Sjajan debi u dresu Chelseaja imao je Pedro Rodríguez postigavši gol u debiju za Londončane. Mourinhova je momčad u trećem kolu Premiershipa na gostovanju kod West Bromwich Albiona rezultatom 3-2 došla do prve pobjede u sezoni.

"Baggiesi" su u 14. minuti mogli šokirati prvake vodećim golom. Nemanja Matić srušio je McManamana u šesnaestercu Chelseaja, Morrison je dobio priliku iz penala, ali šut mu je obranio Thibaut Courtois.

Samo šest minuta poslije Pedro je zabio za vodstvo gostiju pospremivši loptu s ruba šesnaesterca u prvi kut nakon kombinacije s Edenom Hazardom. Kada je Diego Costa na isteku pola sata igre zabio za 2-0 nakon Pedrove asistencije, činilo se da gosti sigurno plove prema pobjedi.

No West Bromwich nije se predao i već u 35. minuti vratio se u igru golom Jamesa Morrisona. Chelsea se prije odmora još jednom odvojio na dva gola razlike nakon što je Costa fino uposlio Cesara Azpilicuetu za 3-1 u 42. minuti.

Chelsea, međutim, ove sezone voli komplicirati, pa iznimka nije bilo ni gostovanje na Hawthornsu. U devetoj minuti nastavka John Terry dobio je crveni karton zbog faula na Samu Rondonu. Domaćin je brojčanu nadmoć na terenu iskoristio već pet minuta poslije, kad je Morrison zabio za 3-2 na asistenciju McManamana.

Iako je WBA imao pola sata da dođe do izjednačujućeg gola, to se nije dogodilo. Prijetili su Rondon i McManaman, ali Courtois nije morao reagirati na njihove udarce.

Chelsea je ovom pobjedom napredovao do devetog mjesta na ljestvici s četiri osvojena boda, a WBA je ostao na začelju s jednim bodom iz tri kola. U sljedećem kolu Chelsea dočekuje Crystal Palace (subota, 16 sati), a WBA ide u goste Stoke Cityju u istom terminu.

Premiership, 3. kolo:

  • WBA - Chelsea 2-3 (Morrison 35', 59' / Pedro 20', Diego Costa 30', Azpilicueta 42')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku