To je to što me zanima!

Chelsea se nećka: Prvo svi ostali pa tek na kraju Srna

Čelnici prvaka Engleske procijenili su da prinova na mjestu desnog braniča nije prioritet. Ostane li novca, tek tad će krenuti u dovođenje Darija Srne
Vidi originalni članak

Ne, nije Chelsea odustao od Darija Srne, interes je i dalje prilično "živ", ali taj transfer baš i nije na vrhu liste prioriteta, uvjerava engleski Daily Mail. I zato Londončani neće inzistirati na kupnji kapetana Šahtara.
- Prvo moram razgovarati s predsjednikom mog Šahtara, Rinatom Ahmetovom, ali volio bih postati igrač Chelseaja - nedvosmisleno je rekao Srna prošli tjedan.
No problem je što na desnoj strani obrane, poziciji na kojoj je Srna u Šahtaru i došao do statusa najveće klupske zvijezde, Chelsea ima sasvim pristojan izbor. U najmanju ruku. Prva opcija je Portugalac Bosingwa, njegova zamjena Srbin Ivanović, a u 'rosteru' su još i Portugalac Paulo Ferreira te Brazilac Belletti. Doduše, posljednju dvojicu Chelsea bi rado prodao, a Ivanović je centralni branič, no činjenica je da im kupovina desnog beka nije najvažnija stvar na svijetu.
Iako se do prije dan, dva činilo kako je Srnin odlazak u Chelsea gotova stvar, Daily Mail tvrdi kako se sad u priču ozbiljno ubacio i Tottenham. Predsjednik Daniel Levy ovih je dana u Dubrovniku dogovarao produljenje Modrićeva ugovora, ali nije daleko ni Split, gdje se lako mogao naći sa Srninim zastupnicima. Naravno, u slučaju da su tvrdnje Daily Maila točne.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VezanIPriveden 31.05.2010.

    Vidim nogometaš što se razumiješ, u eng nije važno jesi stranac il eu, radna dozvola se traži, nastupi za repku. Čobane.

  • jajcanin 31.05.2010.

    zed_zed@ 01.07. počinje prijelazni rok ne samo za chelsea nego za skoro sve ostale klubove...

  • nogometas05 31.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare