To je to što me zanima!

Chelsea tjera Franka: Shrvan je, rekli su da si nađe novi klub

On samo želi nastaviti igrati za klub, međutim rekli su mu da u siječnju potraži novi. Ne može vjerovati. Ovaj mu klub znači sve, rekao je izvor blizak Lampardu za Sun
Vidi originalni članak

Prošle nedjelje Frank Lampard (34) zabio je prekrasan gol s 20-ak metara u razbijanju Aston Ville i s razlogom zaradio ovacije prepunog Stamford Bridgea po izlasku s travnjaka. No uprava kluba čini se ne dijeli mišljenje navijača i bez milosti ga tjera iz kluba.

Bio je to Frankov 190. gol u dresu Chelseaja u 500. nastupu u Premiershipu. No vrlo lako moglo bi se dogoditi da je to bio i posljednji nastup legende 'bluesa' za voljeni klub.

- Frank je shrvan. On samo želi nastaviti igrati za klub, međutim rekli su mu da u siječnju potraži novi. Ne može vjerovati. Ovaj mu klub znači sve - rekao je neimenovani izvor blizak engleskom reprezentativcu za The Sun.

Lampard je u klubu od 2001., a tijekom gotovo 12 godina Lampard je osvojio tri naslova prvaka Engleske, četiri FA Cupa, dva Carling kupa i jednu Lige prvaka (prošle sezone), prve u klupskoj povijesti. Posljednje desetljeće u Chelseaju se prometnuo u jednog od najboljih veznjaka današnjice.

- On obožava klub, posebno navijače i najsretniji bi bio kad bi mogao završiti karijeru u Chelseaju. Svi koji su vidjeli kako je igrao protiv Aston Ville znaju da bi trebao biti glavni igrač momčadi. Znao je da ga u klubu više ne žele, a ipak je odigrao nevjerojatnu utakmicu. To dovoljno govori kakav je profesionalac - dodao je izvor za Sun.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • probfplay 27.12.2012.

    naravno da mi nije drago, ali oni su realni, imaju mladog talenta-hazarda koji se probija do 16-terca, par driblinga, izbaci obranu, asistira i onaj konj torres treaba samo zakucati u mrezu. dalje, lampard je legenda od igraca i jedan od boljih veznih u svijetu, ali chelsea ima puno novih i MLADIH igraca koji su gladni igre, a zna se da je chelseajeva nog. skola jedna od boljih..

  • aaerts 26.12.2012.

    šta reć nego engleski cigani..

  • shit_happens 26.12.2012.

    neka dodje u dinamo dres mi je isto plavi samo što nije adidas nego puma nemožemu mu dati silne pare ali ćemo barem cjenit njegove igre

Komentiraj...
Vidi sve komentare