To je to što me zanima!

Chelsea 'tricom' Hazarda sjeo na vrh, gol Jelavića, kiks Cityja

Chelsea je s 3-0 svladao Newcastle, a golove za momčad Josea Mourinha zabio je Eden Hazard koji je bio precizan u 27., 34. te 63. minuti kada je zabio iz penala...
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvoj utakmici subotnjeg dijela 25. kola engleskog prvenstva Liverpool na Anfieldu deklasirao Arsenal svladavši ga s čak 5-1, odigrano je još šest utakmica od kojih izdvajamo pobjedu Chelseaja i remi Manchester Cityja koji je rezultirao promjenom na vrhu tablice. 

Chelsea je na Stamford Bridgeu s 3-0 svladao Newcastle, a golove za momčad Josea Mourinha zabio je Eden Hazard koji je bio precizan u 27., 34. te 63. minuti kada je zabio iz penala. 

Zahvaljujući Manchester Cityju koji je na gostovanju kod Norwicha odigrao samo 0-0, te ranije spomenutom porazu Arsenala, Chelsea je preuzeo vrh tablice s osvojenih 56 bodova. Arsenal je drugi s bodom manje, dok još bod manje ima City na trećoj poziciji. Liverpool je četvrti s 50 bodova. 

Hull je na gostovanju kod Sunderlanda slavio s 2-0, a drugi gol za goste zabio je Nikica Jelavić svojim prvijencom u 62. minuti. Vodeći gol za Hull zabio je Long u 16. minuti susreta. Hrvatski je reprezentativac zaradio i žuti karton, a iz igre je izašao u 78. minuti kada ga je zamijenio Aluko. 

Southampton je kod kuće odigrao 2-2 protiv Stokea, dok je West Ham na gostovanju kod Aston Ville slavio s 2-0. Crystal Palace je na svom terenu svladao WBA rezultatom 3-1, a u zadnjoj utakmici subotnjeg dijela programa Swanseaja je na domaćem terenu svladao Cardiff s 3-0. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • denis-zg 09.02.2014.

    Najzanimljivija liga na svijetu!! Kod engleza nikad nije dosadno!!

  • KTBFFH ZG 09.02.2014.

    Kakav je Hazard čarobnjak.

  • bluberry 09.02.2014.

    kako je liverpool poderao arsu, i onaj mali sterling sve bolji i bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare