To je to što me zanima!

Chelsea 'visi': Nikad aktualni prvak nije ispao već u skupini

Valjda se Chelsea neće povući u bunker kao Lazio. Naši napadači večeras će proraditi, rekao je Gigi Buffon. Juveu igra samo pobjeda, a Chelsea ne smije izgubiti
Vidi originalni članak

Nikad u povijesti Lige prvaka aktualni europski prvak nije ispao u skupini. Chelsea ove sezone opasno “visi”. U Torinu protiv Juventusa večeras igra utakmicu odluke.

Chelsea je osam puta gostovao u Italiji. Ima samo jednu pobjedu, a u Torinu nema pravo na pogrešan korak. Da bi ostao na poziciji koja vodi u osminu finala, mora uzeti barem bod.

- Bojim se ove utakmice. Da je John Terry zdrav, bilo bi nam puno lakše. Vidjelo se u zadnjoj utakmici protiv WBA koliko nam on nedostaje. Valjda ćemo se uspjeti ‘pokriti’ bez njega - žali se uoči utakmice u Torinu trener Chelseaja Roberto Di Matteo.

Kao igrač imao je dosta uspjeha protiv Juventusa. U dresu Lazija zabijao je golove “staroj dami” i to baš u Torinu.

- I nama će večeras za povoljan rezultat trebati barem gol. Čini mi se da bi Sturridge mogao biti opasniji za obranu Juventusa. On bi mogao dobiti prednost ispred Torresa - kaže Di Matteo.

Juventus mora napasti, remi je za talijanskog prvaka ravan porazu. Budući da u zadnjem kolu Chelsea doma igra protiv Nordsjaellanda, a Juventus putuje u Donjeck kod Šahtara.

- Valjda se Chelsea neće povući u bunker kao Lazio. Naši napadači večeras će proraditi - uvjerava Gianluigi Buffon, koji je najavio da će uskoro potpisati novi ugovor s Juveom do 2016.

Srnin i Eduardov Šahtar igra u Danskoj protiv Nordsjaellanda. Ako u Torinu ne završi remijem, Šahtar će pobjedom osigurati prolazak u osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • cudak 21.11.2012.

    da bar ispadne chelsea, u prošloj su sezoni imali toliko srece da to nije normalno...

  • Nisam Taj 20.11.2012.

    e pa sad ce ispast...

  • Makaay_Yazhnam 20.11.2012.

    ova utakmica je još jednom dokazala da je Chelsea sprdnja od kluba... Šamara ih Shaktar, šamara ih Juve, šamara ih svaki malo ozbiljniji klub... nije ni čudno da je Abramovič bio veliki protivnik ostanku ovog gnoma od trenera, jer je znao da je imao više sreće nego pameti, ali ne pomaže ni sreća dvaput... no ni borba za pehar lige uefa nije za bacit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare