To je to što me zanima!

Chelsea za Riberyja nudi Bayernu 50 milijuna eura

Londonski klub počeo je ljetni šoping, a prvi na listi želja je Francuz Franck Ribery, kojeg će Bayern, čini se, jako, jako teško zadržati...
Vidi originalni članak

Sezona bez trofeja očito je teško pogodila Romana Abramoviča, koji  pod svaku cijenu želi ojačati momčad za sljedeću sezonu. Prvi na listi želja je Bayernov genijalac Franck Ribery, za kojeg se već otima pola Europe, no Chelsea je prvi poslao i službenu ponudu.
Londonski klub za jednog od najboljih igrača svijeta nudi 50 milijuna eura, kako piše Sun, Chelsea i Bayern navodno su sve dogovorili oko transfera. Jedini problem mogao bi biti Ribery, kojem navodno nije dosta 105.000 eura tjedne plaće, koliko mu nudi Chelsea, već bi želio 144.000. No poznajući navike Romana Abramoviča, tih nekoliko desetaka tisuća eura vjerojatno neće biti problem i londonski klub bi uskoro mogao naći zajednički jezik s Riberyjem.
A propadne li mu transfer u Chelsea, 'u redu' već čeka Manchester United, koji već otprije ganja Riberyja, a ni u Realu ne bi imali ništa protiv da Francuz sljedeće sezone stanuje u njihovoj svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • YodaZoda1 28.05.2009.

    Tebi se aksiom gade jer se Chelsea preporodio tek krajem 20 st. a neki klubovi su sredinom 20. st. vec harali Europopm. Normalno da im svi govore da si grade klub na novcu. Reci mi koji klub nije gradio klub na novcu? Zasto se Realovi Galacticosi nisu prozivali plastičnim? Ronaldo je ono Unitedovo dijete, da, da... I njega su platili isto kao Vidića i Rooneya. Chelsea je zakon isto kao i Man Utd i Barcelona ali postoji razlika...... Chelsea je bolji od njih........ Samo nemaju srece sa trenerima........

  • torca1950 28.05.2009.

    aksiom ovo tvoje me baš posijeća na dinamo...

  • aksiom 28.05.2009.

    kako mi se gadi ovaj chelsea klub bez tradicije kojima su navijači na stadionu kao publika u kazalištu

Komentiraj...
Vidi sve komentare