To je to što me zanima!

Chelseajevi huligani nacistički su salutirali i razbijali po gradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je na dan utakmice PSG-a i Chelseaja dobila informaciju da je 300-tinjak navijača Chelseaja ušlo u Francusku preko Belgije. Napravili su pravi kaos u gradu
Vidi originalni članak

Uoči utakmice PSG-a i Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka na Parku prinčeva, navijači londonske momčadi napravili su kaos u glavnom gradu Francuske.

Oko stotinjak huligana Chelseaja nacistički su salutirali, razbijali kafiće po gradu, tukli se s policijom i napadali navijače PSG-a. U Pariz je na utakmicu stiglo oko 2000 engleskih navijača, a oni najradikalniji sukobili su se sa suparničkim navijačima.

Najgore je bilo u Rue St Denisu , popularnoj turističkoj ulici punoj kafića i trgovina. Crni dim dizao se u zrak dok je interventna policija pokušavala izdvojiti huligane.

- Stravično! Samo sam se htjela maknuti. Cijelo popodne su vikali, ali nismo mislili da će se potući - kazala je 16-godišnja učenica koja se našla na mjestu nereda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Chelsea dobio 2000 ulaznica za utakmicu, u Pariz su stigli i oni navijači koji nisu imali ulaznice. Policija je tijekom dana dobila informaciju o 300-tinjak navijača koji su prešli francusku granicu preko Belgije kako bi izbjegli da ih vrate natrag.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lolito 04.04.2014.

    kad im ulete francuzi tako u uzvratu...hahahaha

  • Mrki Medo 03.04.2014.

    Opet napali Francusku preko Belgije. Stvarno nemaju sreće sa time.

  • MSC musica 03.04.2014.

    A di je sad Platini i ostali ili je to normalno za njih jedino nije ako neko to radi s nasih prostora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare