To je to što me zanima!

Chelseajevo pojačanje navodno citiralo repera, a sad mu prijeti suspenzija: Koristio je 'n' riječ

Navodno se radi o rasizmu, odnosno Mudrik je koristio 'n' riječ ponižavajuću za ljude crne boje kože. U tom je videu u pozadini i pjesma, a Ukrajinac je najvjerojatnije citirao riječi pjesme repera Lil' Babyja
Vidi originalni članak

Chelsea je dao 70 milijuna eura za ukrajinsko čudo Mihaila Mudrika (21) i 'preoteo' ga Arsenalu, a dva tjedna nakon transfera našao se u središtu skandala, prema pisanju uglednog The Athletica. Navodno je Engleski nogometni savez pokrenuo istragu protiv mladog nogometaša zbog videozapisa objavljenog na TikToku u srpnju 2022. godine.

VIDEO: SRNA TRLJA RUKE Tko je Ukrajinac za kojim luduju u Londonu: Šahtar traži 100 mil. eura, uspoređuju ga s Diegom

Navodno se radi o rasizmu, odnosno Mudrik je koristio 'n' riječ ponižavajuću za ljude crne boje kože. U tom je videu u pozadini i pjesma, a Ukrajinac je najvjerojatnije citirao riječi pjesme repera Lil' Babyja. 

Spomenuta riječ nije neuobičajena za spomenuti žanr muzike, a treba vidjeti hoće li tamošnji Savez to uzeti u obzir. Spominje se moguća suspenzija, ali to zvuči nekako preoštro. No, tu glavnu riječ ima krovno tijelo engleskog nogometa...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jos-optimus 01.02.2023.

    pa sto pjesmu ne zabrane, koja debilana

  • kp 31.01.2023.

    Moš misliti zaštićeni su ko medvjedi moraš paziti ako vidiš crca na 20 m.šuti da on nebi pomislio da ga vrijeđaš.Nemam ništa protiv njih ama baš ništa ali kleći nepjevaj nelaj jer će oni misliti da je to rasizam.

  • Gunersss_ 31.01.2023.

    ja sam vec kleknuo u znak podrske za N!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare