To je to što me zanima!

Chilavert: Diego Maradona nije dorastao svom poslu

Jose Luis Chilavert, argentinski golman koji je branio za Paragvaj, kritizirao je Diega Maradonu nakon sramotnog poraza “gauča” kod Bolivijaca
Vidi originalni članak

Katastrofa u La Pazu, u dvoboju 12. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP, bio je prvi poraz u izborničkom mandatu nekad najboljeg nogometaša svijeta.
- Mislim da je mjesto izbornika nacionalnog sastava Argentine prevelika odgovornost za Maradonu - rekao je Chilavert, nekad ponajbolji golman na svijetu, za paragvajsku TV-postaju Unicanal.
- Težak je to posao za nekoga tko je živio s drogom i dolazio toliko puta u blizinu smrti. Nepostojanost je nešto će ga stalno pratiti i to je njegov veliki hendikep. Mora taj problem probati riješiti vrlo brzo. Ne možete uspjeti samo na temelju reputacije. Trebate jako puno raditi uz to. To što viče uz aut-liniju i poziva se na vlastitu karizmu ne znači da je sposoban voditi skupinu ljudi - zaključio je golman koji je redovito zabijao golove iz slobodnjaka i penala.
Maradona je u trenerskoj karijeri prije izborničkog posla skupio tek nekoliko mjeseci iskustva na klupi niželigaškog Mandiyu de Corrientesa i prvoligaškog Racinga. Oba su kluba argentinska.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 03.04.2009.

    on je PARAGVAJAC !!!

  • 03.04.2009.

    Ma Maradona je showman... a ne izbornik...

  • slavonac 91 03.04.2009.

    potpuno je u pravu,ako je najbolji igrač u povijesti nemora značit da je dobar izbornik!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare