To je to što me zanima!

Chrise, zvijer si! Zakucavanje sezone Cedevitina Amerikanca

Cedevita je dobar dio majstorice u polufinalu ABA lige u Podgorici igrala vrlo dobro, a posljednji bljesak dogodio se krajem treće četvrtine, kad je Chris Johnson napravio potez zbog kojega bi mu pozavidjeli i u NBA-u
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite odigrali su na Uskrs u Podgorici vrlo dobru utakmicu... Izuzme li se razdoblje od 28. do 38. minute u kojemu su se totalno raspali nakon serije 31-6, izgubivši na koncu 72-57 u majstorici polufinala doigravanja ABA lige.

CRNOGORCIMA MAJSTORICA Dominacija pa raspad Cedevite: Budućnost u 1. finalu ABA lige

Krcata dvorana Morača nosila je Budućnost do preokreta i povijesnog plasmana u finale regionalne lige, a jedan od malobrojnih svijetlih trenutaka hrvatskog prvaka svakako je akcija iz 28. minute.

Filip Krušlin tada je bacio loptu pod koš Chrisu Johnsonu, a američki centar u zraku je primio loptu jednom rukom i odmah je zakucao preko Suada Šehovića, koji je mogao samo gledati spektakularan potez igrača Cedevite.

"Ovo bi zapravo moglo biti najbolje zakucavanje sezone", napisali su na službenom kanalu ABA lige na Twitteru.

I sigurno ne bi pogriješili da mu daju neko priznanje za taj potez.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CelaviOsvetnik 02.04.2018.

    A bas su bedasti ovi iz cedevite nezz koga bi vise okrivio roka kao iskusnoga kapetana ili vise onoga trenera sto ne zovne time out kada vidi da ne ide. Vec zove kada gube 17 razlike.

  • Kuco11 02.04.2018.

    Svaka cast ljudima koji su pljeskali na ovaj potez bez obzira sto je to napravio protivnicki igrac . To je kosarkaska publika ...

  • Rokov_No1_Fan 02.04.2018.

    Baš je zvijer! A onda se čovjek zapita ako je takva zvijer zašto igra u momčadi koja nemože postić 60 poena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare