To je to što me zanima!

Cibalija i dalje igra odlično, Međimurju prvi bodovi vani

U 18. kolu HNL-a Cibalija je pobijedila Inter 2-0. Međimurje je odnijelo bodove iz Pule, Šibenik i Zadar odigrali su 1-1, Osijek je izgubio u Karlovcu
Vidi originalni članak
CIBALIJA NASTAVILA S ODLIČNIM IGRAMA
Da nisu slučajni rezultati jesenskog dijela HNL-a potvrdila je vinkovačka Cibalija, druga momčad lige, odmah iza nedodirljivog Dinama. Cibalije je u Vinkovcima pobijedila zaprešički Inter sa 2-0. Poveli su domaćini preko Tomislav Jurića koji je zabio u 4. minuti na asistenciju Pavličića. Cibalija je držala sve konce u svojim rukama i tražila drugi gol. U 15. minuti promašili su penal, odnosno, sjajni je reagirao golman Intera, Matej Delač. Drugi je dio Cibalija otvorila kao i utakmicu, golom. Zabio je Pavličić na povratnu loptu Lukačevića. Cibalija je mirno čuvala prednost do kraja utakmice i potvrdila drugo mjesto na tablici.

KARLOVAC DO POBJEDE I NAKON DVA PONIŠTENA GOLA

Karlovac je pred svojim navijačima pobijedio Osijek sa 1-0. U teškim uvjetima, blatnjavom terenu, domaći igrači puno su se bolje snašli. Poveli su rano, već u 6. minuti kada je Neven Vukman zabio glavom za 1-0. Momčad Igora Pamića bila je aspolutni vladar na terenu. Igrači Osijeka nikako nisu mogli supostaviti svoju igru i doći do izjednačenja. Karlovac je nakon ove pobjede preskočio Osijek i trenutno je na četvrtom mjestu. Zanimljivo je da je sudac Pristovnik Karlovčanima poništio dva gola, oba zbog igranja rukom.

SURAĆ 'ZAPAPRIO' SVOJIMA
U dalmatinskom derbiju na Šubićevcu, Šibenik i Zadar odigrali su 1-1. Gosti su bili bliže pobjedi, bili su bolji, ali je autogol Suraća donio Šibenčanima bod. Zadar je poveo preko Santinija, a u pretposljednjoj minuti prvog dijela, za konačnih 1-1 u svoj gol zabio je Jakov Surać iz Zadra.

MEĐIMURJE DO PRVIH BODOVA S GOSTOVANJA

Igrači Međimurja u Puli su pobijedili Istru 1961 sa 2-1. Marijan Vuka zabio je za 1-0 za Međimurje. Nakon što je Mathias Chago zaradio dva žuta kartona i isključenje u samo 15-ak minuta, Međimurje je imalo i igrača više. Ipak, domaći zabijaju preko Stupića u 32. minuti za 1-1. Na početku drugog dijela Bojan Golubović zabio je za konačnih 1-2.

PRVA HNL, 18 KOLO:

Cibalija - Inter 2-0 (Jurić 4', Pavličić 53)
Karlovac - Osijek 1-0 (Vukman 6)
Šibenik - Zadar (24 Santini, 44 Surać (ag))
Istra - Međimurje 1-2 (Vuka 8, Stupić 32, Golubović 53)
Idi na 24sata

Komentari 5

  • yosh-ultras 27.02.2010.

    Za DOM spremni i CIBALIJI vjerni! Sve pohvale igračima i treneru, i dalje tako nastavite-uvijek smo uz VAS...

  • BarçaCro 27.02.2010.

    samo naprijed Cibalijooooooo!!!

  • cikiciki 27.02.2010.

    Trener Istre podnio ostavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare