To je to što me zanima!

Cibaliji slavonski derbi: Andrej Kramarić donio bod 'lokosima'

U Puli je Lokomotiva došla do boda u trećoj minuti sudačke nadoknade i to iz penala kojeg je zabio Kramarić. Istra je dva puta vodila, ali na kraju je osvojila bod
Vidi originalni članak

Odigrane su dvije utakmice 20. kola Prve HNL. U slavonskom derbiju Cibalia je u Vinkovcima pobijedila Osijek 2-0, dok su u Puli Istra 1961 i Lokomotiva odigrali bez pobjednika 2-2.

Cibalia je do pobjede došla golovima iz penala. Strijelac oba gola je bio Tomislav Mazalović, a s bijele točke je pogađao u 19. i 57. minuti. Osijek, koji je prije tjedan dana pobijedio Dinamo, ovog puta odigrao je slabo, a loša vijest je i da su utakmicu završili s 10 igrača. Naime, u 77. minuti zbog udaranja protivničkog igrača isključen je Perošević.

U Puli je Lokomotiva došla do boda u trećoj minuti sudačke nadoknade i to iz penala kojeg je zabio Andrej Kramarić. Istra je dva puta vodila, Stipe Bacelić Grgić zabio je za Puljane u 17. i 49. minuti. Na 1-1 je izjednačio Boras u 35. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chelseaMG 16.02.2013.

    sva sreča za lokose da je kramarić loš za dinamo. ili kako bi mamić i društvo rekli nije dovoljno dobar. samo nastavi zabijati i pred tobom je svjetla budućnost.

  • White Aventador 16.02.2013.

    pravo Cibalijo za inat iako nisu ni plaće dobili! :)

  • LiPoVaC_4 16.02.2013.

    Meni samo nije jasno kako se ijedna utakmica u našoj ligi može nazvat derbi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare