To je to što me zanima!

Cibona favorit?! Zadar će se zasigurno opet 'zapaliti'...

U prvoj utakmici finala Zadar je dobro startao, te iznenadio Cibonu. Pobijedio je u Draženovu domu 80-76. Druga utakmica igra se u utorak u Višnjiku
Vidi originalni članak

Bili su puno inteligentniji od nas, rekao je Velimir Perasović čestitajući Zadranima na pobjedi u prvoj utakmici finala doigravanja.
- Kod nas se osjetila nervoza, loše smo šutirali, mnogi igrači bili su pod kočnicom u napadu - dodao je Peras, čija je momčad imala 15 izgubljenih lopti i promašila čak 24 trice. Za Cibonom je jedna od najlošijih utakmica sezone i zato Zadrani sad imaju prednost domaćeg terena, koju će pokušati kapitalizirati već u utorak u Višnjiku i povesti 2-0.
Hrvoje Perić, koji je 'divljao' protiv Cedevite u polufinalu, ubacio je samo dva poena, no u prvom poluvremenu vukao je Car, a u drugom razigravači Stipčević i Morović, koji su u tih 20 minuta postigli svih svojih 30 koševa.
- Protiv Cibone treba 'rovati i kopati' 40 minuta, ovo je bila čisto momčadska pobjeda u kojoj su svi dali svoj dio - skromno je rekao Rok Stipčević, koji je u trećoj četvrtini u svom stilu preko Gordona pogodio tri trice "iz svlačionice" i odveo Zadar na 11 poena razlike. Cibona je stizala, ali nije dostigla zaostatak. No bez obzira na to, svi se slažu da je Cibona i dalje favorit u finalu.
- Ne želim nikakvu euforiju, jedna pobjeda ne znači ništa. Zadar je grad kojem treba jako malo da se 'zapali' i da se vrati atmosfera kakvu smo imali prije par godina, kakvu samo Zadar zna napraviti - upozorio je Stipčević.
Iako je Zadar odigrao taktički bolje, dobio je prije svega zbog užasnog Ciboninog izdanja. A da "vukovi" nisu imali čak 19 napadačkih skokova, pod Tornjem bi doživjeli pravu katastrofu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • barkley 29.05.2010.

    jesmo ih ,jesmo hehe.ništa utorak u 18 hehe

  • barkley 29.05.2010.

    baš onako pošteno naguzili hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare