To je to što me zanima!

Cibona ima sreće: Barcelona je nije željela 'razbiti' do kraja

Nismo znali mnogo o ovoj novoj, mladoj Ciboni. Zadovoljan sam pobjedom iako smo se dosta opustili u nastavku, rekao je najboljin Barcelonin igrač Ricky Rubio
Vidi originalni članak

U drugom smo poluvremenu pokazali da smo perspektivni i da imamo lijepu budućnost. Igrali smo puno bolje nego na početku. Ušli smo u utakmicu previše preplašeno, rekao je trener Cibone Zdravko Radulović poslije poraza od Barcelone 80-66. 

No realno, razlika bi bila puno veća da su europski prvaci do kraja utakmice igrali kako znaju. Nasreću, nakon što su stvorili 25 poena razlike, bilo je očito da su se Španjolci opustili, što je priznao i Ricky Rubio, najbolji Barcin igrač u četvrtak.

- Nismo znali mnogo o ovoj novoj Ciboni, punoj mladih igrača. Nakon što smo ih stisnuli u obrani, nisu mogli puno učiniti. Zadovoljan sam pobjedom iako smo se opustili u nastavku - rekao je.

“Vukovi” su profitirali na Barcinim loptama izgubljenim u pokušajima atrakcije, na napadačkim skokovima i šutovima koje se domaćinima nije dalo zatvarati. Bogdanović je bio iznimno precizan, zabio je 28 koševa, ni Radošević nije bio loš, no ostali su još ispod razine koja bi Cibonu pretvorila u ozbiljniju momčad. Nema organizirane igre, bilo tko joj može napraviti 20 razlike u poluvremenu. A to je vrlo zabrinjavajuće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare