To je to što me zanima!

Cibona izgubila u gostima kod Gjergje: Bolji je bio Oostende

Momčad Damira Mulaomerovića pružila je dobar otpor Belgijcima i u zadnju četvrtinu ušla sa samo jednim poenom zaostatka. No Oostende Darija Gjergje je zadnjih desetak minuta ubacila u brzinu više
Vidi originalni članak

Košarkaši Cibone su nakon pobjede nad Strasbourgom poslije produžetaka izgubili u 7. kolu skupine D košarkaške Lige prvaka na gostovanju kod Oostendea. Belgijska momčad, koju vodi Zadranin Dario Gjergja, slavila je 82-70 (25-17, 21-22, 12-18, 24-13).

Cibosi su tako zabilježili peti poraz u skupini i trenutno se nalaze na sedmoj poziciji koja ne vodi ni u Fibin Europski kup. Momčad Damira Mulaomerovića pružila je dobar otpor Belgijcima i u zadnju četvrtinu ušla sa samo jednim poenom zaostatka. No sedamnaesterostruki belgijski prvak zadnjih je desetak minuta ubacio u brzinu više i na kraju slavio 12 poena razlike.

Najbolji redovima Cibone bili su Šakić s 18, Reynolds s 13 i Žižić s 10 poena dok je domaći sastav predvodio Boukichou s 20 poena. Cibona sljedeću utakmicu Lige prvaka igra 7. prosinca na gostovanju kod Tenerifea.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CelaviOsvetnik 01.12.2016.

    Da se vise trenira, a ne oda po sandri africi po disku do 4-5 ujutro imalo bi se snage za zadnju četvrtinu.

  • dr.House 30.11.2016.

    Ovi se sramote po Europi. Tamo treba potjerat citavu upravu na celu sa Petrovicem i Cavlovicem. Klub je taoc Ace,a ekipa taoc Zizica koji samo gleda sebei jos zbog njega stave starog Zizica za sportskog. Jedio mi zao Mule i Roze

Komentiraj...
Vidi sve komentare