To je to što me zanima!

Cibona: Kelley se razigrao, ali nije razigravao

Cibona ni na trećem ovosezonskom gostovanju u Euroligi nije uspjela pobijediti. Bolji od nje bio je Maccabi nakon što su cibosi stigli 18 razlike
Vidi originalni članak

Iako je izgubila obje utakmice, na prva dva europska gostovanja ove sezone Cibona je pokazala dva lica - ono blijedo u Malagi, gdje je izgubila 38 razlike, i puno “rumenije” u Solunu, gdje su je od pobjede odvele glupe pogreške i još gluplje sudačke odluke u završnici. U Tel Avivu je dugo pokazivala lice iz Malage, pogotovo u drugoj i trećoj četvrtini.
- Tek smo u četvrtoj pokazali mentalitet kakav smo trebali imati svih 40 minuta - rekao je Joke Vranković.
Ali i u toj zadnjoj četvrtini sve se svodilo na princip “daj loptu Kelleyju pa nek’ on nešto smisli”. Mladi je Amerikanac, koji je prije puta u Tel Aviv zbog natučenog prsta odradio samo jedan trening, potpuno preuzeo odgovornost. Zabijao se pod koš, šutirao iz driblinga, ali sve je to bilo isforsirano. Nije radio ništa što njegovi suigrači prije nisu pokušavali. Samo što je njemu ulazilo.
Da je Cibona na kraju uspjela preokrenuti -23, to bi bila zasluga samo jednog igrača. Od momčadske, organizirane igre nije bilo ništa. A kad se tome doda da “šerif” Ayuso nije postojao na terenu, cibosi nisu ni mogli bolje proći.




TABLICA

1. Unicaja 4-1
2. Lietuvos Rytas 4-1
3. Efes Pilsen 3-2
4. Aris TT Bank 3-2
5. Maccabi Elite  3-2
6. CIBONA  2-3
7. Armani Jeans Milano  1-4
8.Le Mans  0-5

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare