To je to što me zanima!

Cibona lako pobijedila, na parketu se umalo potukli...

Cibona je u osmom kolu NLB lige lako pobijedila Budućnost (79-54) i tako ostvarila osmu pobjedu. U sljedećem kolu igra u Beogradu protiv Zvezde
Vidi originalni članak

Da nije bilo nervoznog Gorana Jeretina koji je dvaput umalo izazvao masovnu tučnjavu na parketu okršaj Cibone i Budućnosti bio bi ogledni primjerak utakmice bez ikakvih uzbuđenja, Nije Cibona baš odigrala obranu iz udžbenika, ali Crnogorci su opet uspjeli zabiti svega 54 koša. Do poluvremena su ubacili samo 19, Cibona 44 i sve je već tada bilo rješeno. Kod Cibone Andrić je zabio 14 koševa, Zubčić 13, a Tomas je pridodao 12 koševa.
- Prelomili smo utakmicu u drugoj četvrtini kada smo bili bolji u svakom segmentu. Iskoristili smo što su oni igrali s Partizanom prije samo 48 sati. Ovo je bilo neočekivano lako, ali svjestan sam da bi uskoro mogli doći i porazi - rekao je trener Velimir Perasović. Marko Tomas je u toj drugoj četvrtini pogađao svaki otvoreni šut, a sjajnu dionicu odigrao je i mladi Tomislav Zubčić. Posljednje dvije četvrtine bile su čisto odrađivanje posla, uz poneki pokušaj atrakcije. Na nesreću onih par stotina ljudi u dvorani, uglavnom neuspješan pokušaj.
- Žao mi je što nije bilo više ljudi, pogotovo zato što igramo dobro i atraktivno. Nadam se da će ovaj naš niz potrajati- rekao je kapetan Marin Rozić.
A hoće li sadašnji 8-0 dobiti svoj nastavak pokazat će ogled s Crvenom Zvezdom u Beogradu u subotu. Još će tu utakmicu Cibosi normalno odigrati, a ne sjedne li dogovorena jedna plaća u nedjelju ujutro, jedna sjajna serija mogla bi doživjeti grozan kraj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barkley 21.11.2009.

    Jeretin je stari smrad....

  • renatost 17.11.2009.

    Prikaza 2880... Ocjena 2 Komentara-ni jedan do ovoga... Eto di nam je sport uopće,košarka pogotovo... Nikoga ne zanima.Jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare