To je to što me zanima!

Cibona na Gripama: Puna dvorana motiv 'žutima’

U devetom kolu NLB lige na rasporedu je hrvatski ogled na Gripama. Split i Cibona poravnati su na ljestvici i obje momčadi vjeruju u pobjedu...
Vidi originalni članak

Split dočekuje Cibonu (17 sati) u vrlo povoljnom trenutku. Poravnati su na ljestvici NLB lige, a forma Splićana je u usponu. Dobili su tri utakmice u nizu i ove sezone još ne znaju za poraz na Gripama.
- U goste nam dolazi najkvalitetnija momčad NLB lige, s jednim od najboljih mladih trenera u Europi. No unatoč tome mi imamo i kvalitetu i pogotovo želju da ih pobijedimo pred, uvjeren sam, punom dvoranom. Zaustavimo li Prkačina i Marshalla, napravit ćemo veliki posao - kaže trener “žutih” Slobodan Subotić.
Cibosi su u NLB ligi dobili pet od zadnjih šest.
- Split doma ne gubi, igra dobru obranu, momčadski, a sigurno će biti dodatno motivirani zbog pune dvorane - oprezan je Velimir Perasović, koji je igračku karijeru započeo i košarkaško ime izgradio baš na Gripama.
- Naravno da mi neće biti svejedno, ipak je Split klub u kojem sam doživio neke od najljepših trenutaka u karijeri.
Nažalost, utakmicu će moći gledati samo oni koji dođu na Gripe. Zbog utakmice rukometaša Zagreba u Ligi prvaka i plivačkog Mitinga Mladosti u programu HTV-a nije bilo prostora za košarkaški derbi. Šteta, moglo bi biti vrlo zanimljivo na parketu Gripa...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 22.11.2008.

    pa sta nisu mogli bar pribacit utakmicu na hrt plus

Komentiraj...
Vidi sve komentare