To je to što me zanima!

Cibona nastavlja niz poraza: Fenerbahče ih razbio 30 poena

Ni u sedmom kolu Eurolige zagrebačka Cibona nije uspjela upisati pobjedu. Izgubila je u Istanbulu od Fenerbahče Ülkera 100-70. Bogdanović je jedini igrao, zabio je 23
Vidi originalni članak

Cibona je i dalje jedina momčad ovogodišnje Eurolige bez pobjede. Iako je prije mjesec dana bila vrlo blizu pobjede protiv Fenerbahčea, danas je protiv Turaka zaigrala kao pravi autsajder. Katastrofalna prva četvrtina 'cibosa' (30-13) obilježila je ostatak utakmice. Onan ih je šokirao serijom 8-0 na samom početku utakmice, a izabranici Nevena Spahije na krilima Roka Ukića i Kaya Pekera nastavili su u istom tonu. Do poluvremena Fener je već vodio 20 razlike (49-29). 

Zdravko Radulović i tako je najavio da će odmarati momčad za NLB ligu, jer mu je subotnja utakmica protiv Zadra puno važnija. Pašalić i Radoševih ipak su zaigrali i Istanbulu, ali recept za raspucanog Ukića nisu imali. Do izlaska iz igre nakon 16 skupljenih minuta Ukić je ubacio 17 poena. 

U trećoj četvrtini Pašalić i Bogdanović nanizali su nekoliko akcija i smanjili na -16. No, ubrzo se Fener penje, a prije završnog dijela imali su opet 23 koša prednosti. Najveća razlika na utakmici bila je 33 koša (100-67). Bogdanović je bio najefikasniji s 23 poena i četiri skoka, Radošević je zabio 15, a Pašalić 12, dok je kod domaćina najprecizniji bio Kinsey s 20 poena, te Ukić sa 17. Marko Tomas nije zaigrao na parketu.

Bez poštenog treninga unazad 20 dana zbog bolesti i ozljeda ključnih igrača, Cibona nije mogla parirati Feneru. Trener Fenerbahčea Neven Spahija prije dvoboja je kazao kako ovakvu Cibonu sportski ne vrednuje dok je oko njih takav kaos. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • headhunter 02.12.2010.

    da ima love u klubu,igrali bi samo bogdanović i radošević. ovi drugi ne bi mogli raditi k'o portiri u ciboni! bar su jedinstveni u svijetu,jer imaju jedinog afroamerikanca koji nema pojma o košarci...

  • user_65122 02.12.2010.

    šteta.Pogledajte više na www.darko71.com

  • zlatko42 01.12.2010.

    tko je ono prošli tjedan rekao da cibona nemože bit gora???

Komentiraj...
Vidi sve komentare