To je to što me zanima!

Cibona preko Partizana do završnice NLB-a i Eurolige

"Vukovi" su osigurali mjesto na Final Fouru NLB lige pobjedom protiv Partizana 66-58. Zbog poraza Zadra osigurali su i novi nastup u Euroligi
Vidi originalni članak

Igrale su se zadnje sekunde, Earl Calloway držao je loptu i čekao da vrijeme “iscuri”. Alan Anderson, koji je cijelu utakmicu proživljavao vrlo emotivno, zabijao, skakao, veselio se svakom pravom potezu, stajao je na trici i stavu za šut te vikao Callowayu: “Daj mi loptu!”. Njegov se sunarodnjak samo smješkao i dodao mu je tek kad je sirena označila kraj. Anderson ga je poprijeko pogledao i uz smijeh mu je vratio - u trbuh.
- Uvijek želim loptu, čak i dok sam na klupi. Stalno nam govore o toj koš-razlici, na koju se ne igra u Americi. Zato sam htio loptu, da još jednom zabijem - objasnio je sjajno raspoloženi Anderson, koji je susret završio s 23 poena (četiri trice) i pet skokova.
“Vukovi” su Partizanu nanijeli tek treći poraz u NLB ligi, osigurali Final Four i ostali u igri za drugo mjesto, koje će potvrditi dobiju li u posljednjem kolu Helios u Domžalama.
- Ovo je jedna od najboljih momčadi koja je ove sezone igrala ovdje, ništa slabija od one s kojom smo igrali tri dana ranije - rekao je Velimir Perasović, govoreći u europskom prvaku CSKA. Partizanov trener Duško Vujošević nije ostao dužan u hvalospjevima.
- Cibona nam je najveći protivnik u NLB ligi - rekao je čovjek koji je odveo Partizan među najboljih osam momčadi Europe.
Dva velika protivnika, sjajna atmosfera u Draženovu domu, više od 4000 ljudi pjevalo je “šampioni, šampioni”. Tko kaže da to, uz ovakvu igru, ne mogu i postati?

ROZIĆ: IMA LI NETKO VIŠI DA I NJEGA 'SKELJIM'?

Naravno da je dobar osjećaj, ovo je najveći čovjek kojeg sam blokirao u životu, rekao je Marin Rozić, koji je opalio “bananu” 229 cm viskom Slavku Vranešu. Onda je u prolazu uz smijeh dobacio: “Ima li još netko viši da i njega blokiram?”.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • borovcanin 15.03.2009.

    neka ljubav raste nek se budi dan neka svako dijete mrzi partizan

  • tejmatebra 14.03.2009.

    ...nece vise biti sampion !!!

  • LJUBAPFC 14.03.2009.

    polako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare