To je to što me zanima!

Cibona slavila kod Benfice u 1. nastupu u Europskom kupu...

Premjernu sezonu Fibina Europskog kupa Cibona je otvorila pobjedom na gostovanju kod Benfice u Lisabonu 83-79. James Florence zabio je 25 koševa...
Vidi originalni članak

Košarkaši Cibone slavljenički su započeli premijerni nastup u Europskom kupu, bivšem EuroChallenge kupu. Na gostovanju kod Benfice u Lisabonu u prvom kolu skupine B "vukovi" su slavili 83-79 .

Portugalci su dominirali prvim poluvremenom i nakon prve četvrtine imali tri, a nakon prvog poluvremena šest koševa prednosti, no presudila je treća dionica koju su Zagrepčani dobili 13 poena razlike (28-15) i, usprkos približavanju domaćina u završnici, ipak došli do dva boda na startu.

Najefikasniji pojedinac kod cibosa bio je James Florence s 25 poena. Jasmin Hukić dodao je 16, Ante Toni Žižić 11, a Marin Rozić deset.

U drugoj utakmici skupine belgijski Antwerp Giants u utorak je na domaćem parketu svladao mađarski Šopron 81-73. U sljedećem kolu već idući tjedan Cibona dočekuje Antwerp Giantse. U drugu fazu prolaze dvije prvoplasirane momčadi iz svake od 14 skupina, uz četiri najbolje trećeplasirane.

FIBA Europski kup, skupina B, 1. kolo:

  • Benfica - Cibona 79-83
  • Antwerp Giants - Šopron 81-73
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zvonko Velikokitić 29.10.2015.

    koji su amateri nezainteresirani ovi novinari stave sliku zupca koji zbog ozljede ne igra od ljeta

  • Saraj Malo 29.10.2015.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare