To je to što me zanima!

Cibona šokirala Mornar: Roko Prkačin promašio tek jedan šut!

Cibona je u prošloj sezoni regionalne lige imala ukupno deset pobjeda, a danas su slavili protiv prošlosezonskog polufinalista. Mladi Prkačin je za dva gađao 9/9, a za tri 2/3...
Vidi originalni članak

Ako se po jutru dan poznaje, bit će ovo odlična sezona za Cibonu! 'Vukovi' su u prvom kolu ABA lige usred Bara srušili Mornar sa 87-77!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski doprvak je već nakon prve četvrtine imao osjetnu prednost (28-16) da bi do poluvremena povećao vodstvo na +19 (51-32). 

Prošlosezonski polufinalist regionalne lige je uspio u trećoj dionici smanjiti prednost Cibone sedam razlike, no više od toga hrvatska momčad nije dopustila Mornaru.

OSTAJE POD TORNJEM Kraj sapunice: Gnjidić potpisao višegodišnji ugovor s Cibonom

Najzaslužniji za pobjedu Cibone bio je nevjerojatni Roko Prkačin koji je utakmicu završio s 24 poena, a tijekom 48 minuta je najveći talent hrvatske košarke promašio tek jedan šut iz igre. Roko je gađao za dva 9/9, dok je od tri upućene trice, promašio jednu!

Cibona je u prošloj sezoni imala tek deset pobjeda te je sezonu završila na devetom mjestu, a nakon ovakve predstave, dala nam je za pravo očekivati puno, puno više od toga.

KAO U SLAVNIM DANIMA Cibona dobila tri sponzora: To je dokaz da dobro vodimo klub...

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Blaž Bahat 24.09.2021.

    Odlična Cibona, konačno.

  • ChandlerBing4 24.09.2021.

    Ako u Gnjidicu ne dobijemo playa onda ne znam kada cemo.

  • pegla4 24.09.2021.

    Kako je Cibona hrvatski doprvak ako nisu bili u finalu? Tako piše u tekstu. Može biti samo polufinalist, jer doprvak je Split.

Komentiraj...
Vidi sve komentare