To je to što me zanima!

Cibona uoči dvoboja s Le Mansom kompletna

U mjesec dana koliko je na klupi zagrebačke Cibone, Ivan Sunara ni na jednom trenigu nije imao cijelu momčad. Sinoć su napokon bili svi
Vidi originalni članak

U Euroligi na korak su od ispadanja, u NLB-u tek osmo mjesto daleko je od zadovoljavajućeg, a osim što nemaju rezultat, prema mišljenju trenra Sunare nemaju ni sreće.
- Nažalost, događa se da svi koji igraju protiv nas, u jednom trenutku ih krene, odigraju odlično i  na kraju izgubimo. Vidjeli ste što je na primjer bilo protiv Budućnosti. Zabiju nam pet trica zaredom i iz toga se teško vratiti - rekao je trener Cibone, koji u pravilu ima problema i prije nego počne utakmica.
- Otkad sam preuzeo klupu Cibone nismo odradili ni jedan trening u kompletnom sastavu. Evo, tek sad će napokon biti svi.
Dva dana uoči još jedne u nizu “utakmica sezone”, gostovanja kod Le Mansa... Nažalost, sad je možda već sve izgubljeno. Cibona danas više ne ovisi isključivo o svojim rezultatima. U slučaju i da pobijede Francuze, trebaju čekati ishode drugih utakmica, prvenstveno Partizana, a da stvar bude gora, ovaj Le Mans daleko je od onog koji je bio u Zagrebu.
- Gledao sam njihovu utakmicu protiv Efes Pilsena, odigrali su odlično i nevjerojatna je umjetnost da su to uspjeli izgubiti - kaže Sunara.
Iako Le Mans nema ni jednu euroligašku pobjedu ove sezone (0-12), daleko su od bezazlene momčadi. Ispočetka su od svih gubili po nekoliko razlike, nakon toga “pukli”. A sada su, navodno, bolji nego ikad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare