To je to što me zanima!

Cibonin Gordon: Problemi su sad konačno iza mene...

POBJEDNIK GORDON Cibonin Amerikanac vratio se u Zagreb sa suđenja u SAD-u, sretan što cijelu priču može ostaviti iza sebe i konačno zaigrati...
Vidi originalni članak

Nakon subotnjeg jutarnjeg treninga na parketu su ostali samo Tomislav Zubčić i Jamont Gordon, koji je protekla dva tjedna bio u SAD-u i rješavao sudske probleme. Mladi krilni centar stajao je ispod koša i dodavao mu lopte, a Amerikanac je šutirao trice. Ništa se nije promijenilo otkad je otišao. I dalje pogađa jedva svaku treću... Za nedjeljni okršaj s Parizanom (16.15 sati) trebat će biti pravi.
- Radio sam individualno, trčao, šutirao, igrao jedan na jedan... Dobro sam, samo moram uhvatiti natjecateljski ritam - kaže Gordon, koji je konačno otkrio neke detalje oko svog produženog boravka u domovini.
- Ne, nisam bio svjedok. Imao sam neke probleme na sudu, ali sad je sve riješeno. Ma kakvi, nije bilo ništa strašno, neki sitni osobni problemi, drago mi je što sad sve mogu ostaviti iza sebe. Puno se bolje osjećam - rekao je 22-godišnjak iz Nashvillea, koji se trebao momčadi priključiti u Litvi, ali propustio je predviđeni let. Zato mu se putovanje poprilično zakompliciralo te je u Zagreb stigao tek u petak ujutro.
- Nisam imao priliku vidjeti utakmicu sa Žalgirisom. Sad je važan samo Partizan. Malo je nezgodno što nisam igrao dva tjedna, ali dat ću sve od sebe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare