To je to što me zanima!

Cici, neće moći! Nadal lagano prošao do finala, čeka Novaka

U sukobu mlade i stare generacije Nadal je bio više nego uvjerljiv, a finale će se igrati u nedjelju u 9:30 po srednjoeuropskom vremenu gdje Španjolac čeka boljeg iz meča Pouillea i Đokovića
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal na uvjerljiv je način stigao do svog 25. finala na Grand Slam turnirima, a petog na Australian Openu, nakon što je u četvrtak u polufinalu odigranom u Melbourne Parku nadigrao 20-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6-2, 6-4, 6-0 za jedan sat i 46 minuta igre. 

Nadal je održao pravu lekciju mladom Grku u njegovom prvom polufinalu na Grand Slam turnirima i dokazao da je u odličnoj formi na početku nove sezone. Španjolac je na servisu izgubio svega 12 poena u cijelom meču, a slomio je servis Tsitsipasa šest puta.

Grčki tenisač je držao relativnu neizvjesnost u meču do vodstva 4-3 u drugom setu, no uslijedila je Nadalova serija od devet uzastopnih gemova za pobjedu i 117. finale u karijeri sjajnog Španjolca.

U nedjeljnom finalu (9.30 sati po srednjoeuropskom vremenu) Nadal će za svoj 18. Grand Slam trofej u karijeri, a drugi na Australian Openu, igrati protiv pobjednika dvoboja prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i Francuza Lucasa Pouillea, koji je na rasporedu u petak.   

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Dustov 24.01.2019.

    Nole jedini ima lika za nadalove spinane balune tako da ovo sto ste gledali protiv cicija je djecja igra,nole dosad nije briljira ,al nadal ga uvik digne na skalinu,dvi vise...to je najjaci dvoboj u zadnjih 15 godina i treba reci bez obzira na federerovu leprsavost da su ovo dvojica najvecih,koji osvajaju uvijek grand slamove na tezi nacin...i mislim da je nole malo bolje rasporedia svoje gs naslove jer je raznovrsniji...veliki klasik nas ceka u svakom slucaju.

  • skunkiciron 24.01.2019.

    Velicanstveni Rafa.

  • mentalist1 24.01.2019.

    Predvidam u finalu vodstvo dokovica,i nakon toga probleme sa ozlijedom nadala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare