To je to što me zanima!

Cico i Barić šokirani su igrom i Bilićem: Zaboravili su na gol

Dva bivša izbornika oštro su kritizirala igru reprezentacije u Tbilisiju, neke odluke izbornika, a Barić je rekao da protiv Gruzije nismo ni igrali na pobjedu nego na remi
Vidi originalni članak

Ako bi se kojim čudom i uspjelo naći barem jedno, kakvo takvo opravdanje za poraz, za igru hrvatske reprezentacije u Tbilisiju alibija nema. Ne napraviti jednu suvislu akciju protiv jedne, u najmanje ruku, prosječne reprezentacije zaprepastilo je sve, uključujući i dva bivša izbornika “vatrenih”.

- Začuden sam prije svega sastavom koji je istrčao u utakmici s Gruzijom, a onda i igrom. Uopće nismo igrali da pobijedimo u toj utakmici - razočaran je Otto Barić onim što je preksinoć vidio u Tbilisiju.

Domaćin je na Fifinoj ljestvici iza marginalaca poput Bocvane, Kube i Burkine Faso, ali i takvi su bili prevelik zalogaj za reprezentaciju koja se nada da bi na predstojećem Europskom prvenstvu čak mogla doći i do finala. Kako sad stvari stoje, pitanje je hoćemo li uopće stići do Eura, a spominjati finale nakon poraza u najmanju je ruku neozbiljno.

- Čudi me da igrač koji igra u Bayernu ne može igrati u našoj reprezentaciji. Niko Kranjčar trebao je biti puno istureniji, ovako smo bili potpuno bezopasni - nastavio je Barić kritizirajući odluke Slavena Bilića koji je Pranjića ostavio na klupi, a na mjesto lijevog bočnog gurnuo Strinića.

Razočaranje ovim porazom nije krio ni sadašnji crnogorski izbornik. Ali za razliku od Barića, ipak je bio malo umjereniji.

- Ovim porazom i druge reprezentacije su u igri za prvo mjesto, a mi smo u Tbilisiju trebali potvrditi da smo favoriti za Euro. Nažalost, to nismo dokazali - rekao je Cico Kranjčar i dodao kako odsad reprezentacija sigurno neće moći mirno spavati.

Kranjčar se boji da bi ovaj gruzijski debakl mogao poremetiti odnose unutar reprezentacije te da je na izborniku Biliću i igračima sad veliki pritisak da odgovore na mnoge upitnike koje je ova utakmica donijela.

Sasvim je jasno da je Bilić u preksinoćnjoj utakmici izgubio i ono malo kredita što je imao, ali podršku Saveza ima i dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • biberrr 31.03.2011.

    Koga sve taj papak ne trpa u reprezentaciju,opet ćemo popušiti !

  • micoo1 29.03.2011.

    e moj dude možda nije igrala bolje ali smo se plasirali na EP. biliću poštedi nas svojih taktika i daj ostavku.

  • IgorKuhar 28.03.2011.

    tuga ,jad,bijeda i čemer sramota a mi kao velika hrvatska 8.na fifinoj ljestvici,bilicu poceo si kenjkat odavno odi i negdje drugdje pustaj bradu,nemas viziju i malo si se pobrkao sram te bilo taktika ti je jebena BILA.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare