To je to što me zanima!

Cico Kranjčar dobio otkaz već nakon prvoga poraza

Kranjčar je kao trener najpopularnijeg iranskog kluba u prvih sedam kola ostvario dvije pobjede i pet remija. U osmom kolu su prvi put izgubili...
Vidi originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar više nije trener iranskog Persepolisa. Dobio je otkaz nakon prvog poraza njegove momčadi u prvenstvu... Kranjčar je kao trener najpopularnijeg iranskog kluba u prvih sedam kola ostvario dvije pobjede i pet remija. Uoči susreta 8. kola protiv Paykana, Kranjčar je svojim nogometašima poslao javnu poruku: - Naši igrači moraju znati za kako veliku momčad igraju. Persepolisovi navijači s pravom se ljute jer njihova momčad ne igra onako dobro kako bi oni htjeli. Mislim da je njihova reakcija posve normalna. U 8. kolu je Persepolis pretrpio prvi poraz, izgubio je na domaćem terenu od vodećeg sastava lige Paykana s 2-1. Glavni menadžer kluba Abbas Ansarifard objavio je nakon utakmice vijest o otkazu Kranjčaru nakon samo osam odrađenih utakmica klupi. Kranjčar je aktualne prvake Irana preuzeo u srpnju, nakon što je klupu napustio Nel Vingad.
U Teheran je došao na preporuku čelnika Dunajske Srede, Iranca Khashayara Mohsenija. Persopolis su, osim Cice, vodili STanko Poklepović i Vinko Begović. Vođenje momčadi privremeno će preuzeti Hossein Abdi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_34983 26.09.2009.

    cico ti se barem otrjezniš, a ovi koji to gore komentiraju nikad neće sa grane. drži se izborniče. jebeš te furešte.

  • bays 26.09.2009.

    sigurno nije otišao praznih džepova

  • OdjebJeLansiran 26.09.2009.

    Cico jadan, sad će tugu ubit u alkoholu.. novi trener ZGa

Komentiraj...
Vidi sve komentare