To je to što me zanima!

Cico Kranjčar kandidat za novog izbornika Austrije?

Odlaskom s klupe novog prvoligaša Croatije iz Sesveta Cico je postao slobodan trener. Nakon odlaska Hickersbergera, možda preuzme Austriju
Vidi originalni članak

Sa Zvonkom Zubakom i Sesvećanima Cico se nije rastao u najboljim odnosima. Iako su i Zubak i Kranjčar nakon ulaska u Prvu HNL više puta ponavljali kako će Cico sigurno povesti Croatiju u premijernu prvoligašku sezonu, ljubav je pukla. Bivši hrvatski izbornik tako je krenuo dalje, a zaustaviti bi se mogao u - austrijskom nogometnom savezu.
Josefa Hickersbergera je umor i zasićenje natjeralo da odstupi s klupe Austrije i mediji se sada bave analizama tko bi ga mogao naslijediti. Ugledni Kurier kandidate je podijelio na Austrijance i strance. Među ovima drugima, u društvu Matthiasa Sammera i Volkera Finkea, spomenuli su i Cicu, kojeg drže ozbiljnim kandidatom za novog izbornika.
"Odveo je Hrvatsku na SP 2006 i vrlo brzo objavio spremnost za inozemni angažman", piše Kurier o Kranjčaru u opisu kandidata.
Kao kandidate među domaćim trenerima navode Andija Herzoga, Didija Constantinija, Waltera Scharnera i Kurta Jaru.
- Imamo mi u Austriji itekako dobrih trenera - rekao je napadač reprezentacije Roland Linz i jasno dao do znanja što misli o mogućnosti da Austriju preuzme stranac. Ipak, Cico može biti ozbiljan kandidat, budući da tečno govori njemački, igračka je legenda bečkog Rapida, igrao je i za drugoligaša St. Polten, a trenirao je prvoligaša Linz. Trenersku karijeru također je počeo u Austriji, na klupi bečkog Wienerfelda i Austrije iz Klagenfurta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • chelyo22 24.06.2008.

    inkoba,koji je to tebi normalni jezik,srpski?imam osjecaj da bi htio da se neke igrace izbaci iz reprezentacije i da ih ci cetnici mozete staviti u svoje agresorske redove,ha?e nece moci

  • Inkoba 24.06.2008.

    frenky007 zamolio bih te da pises normalnim jezikom nista te nisam razumio... Kranjcar nema pojma o nogometu, a tako i njegov sin.

  • torcida_4ever 24.06.2008.

    jadni austrijanci,zalim ih....

Komentiraj...
Vidi sve komentare